Сејф Сити (Safe City)

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
прв пат добивам казна и не гледам опција на линковите за онлајн плаќање. Плаќал ли некој онлајн?

прв пат добивам казна и не гледам опција на линковите за онлајн плаќање. Плаќал ли некој онлајн?
Iako se falea,mislam deka nema opcija za online.I na zetot mu stigna kazna i na toa fajlot sto mu prakjaat nikade nemase opcija da plati online i morase vo policiska stanica da plati.

Iako se falea,mislam deka nema opcija za online.I na zetot mu stigna kazna i na toa fajlot sto mu prakjaat nikade nemase opcija da plati online i morase vo policiska stanica da plati.
Бев и во станица и според нив најдобро било да го испринтам пдф-от и во станица пролет да платам. А имало порано онлајн опција и као сега незнаат зашто нема

Бев и во станица и според нив најдобро било да го испринтам пдф-от и во станица пролет да платам. А имало порано онлајн опција и као сега незнаат зашто нема
Они ништо не знаат и како иде времето, помалку ќе знаат.
Мене ме сопреа на автопат и ми пишаа казна, немаа терминал, оди во полициска, во полициската ние не знаеме можеш во Скопје, па во Драчево земав податоци, платив во банка, уплатницата пак во полициската во Драчево, со записник.
Два дена ебани.

Back
На врв Bottom