Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
30 секунди истражување на интернет ќе ти каже дека тоа што си го наслушнал е грешка.Naslusnav od negde deka Spanija nikad nema izgubeno vo finale..

Дека претеруваат, претеруваат
Балерините од Ројал опера хаус ептен коректно играа. Пази Кејн како оди на топка...Дека претеруваат, претеруваат
Ама копачите маме им ебаа на англичаните во прво и пројдоа неказнето.
Мартинез жолт не доби кога требаше па гол даде за пролаз во финале
Или ќе мижиме на тоа и ќе се правиме дека не е така?

Се сложвам.Нивото на шизофренија на интернетот против Аргентина е на неверојатно ниво. Делува како да има платени ботови кои треба да спамираат, да лажираат слики и видеа и да поттикнуваат омраза или не ти знам што.
Се чини дека и до форумот има стигнато тоа на големо.
Ne znam dali praviloto opfaka sekakvo pokrivanje na ustata, sto sekako e glupo, nekad igraci razgovaraat za takticki odluki i normalno e da pokrijat usta za toa, mislam deka obicno se aktivira koga ima raspravija i protivnikot prijavi deka e vregjan, ko sto bese slucaj vo nekolku navrati.Прегледај го приврзокот 482885
Динев91 има ли некоја теорија за овде, и овде ли им дозволија на фаворитите малку повеќе?
I know this зошто дел од фамилијата од егејскиот дел има пребегано натаму, нормално со губење контакт засекогаш со овдешните. Како мал ме лажеа дека Батистута ми е братучед.Not many people know this, постои Македонска дијаспора во Аргентина најмногу во градот Кордоба. Се проценува дека околу 30-32К Македонци емигрирале таму во минатото.

Аргентинска ретардирана теорија, тие острови се британски уште пред да постои Аргентина.Македонија ако извадеше банер дека Егејска и Пиринска се наши ќе не исклучеа за век и веков од натпреварување. Србија да извадеше банери со ‘Косово је Србија’, одма ќе фрчеа казни. Кој клуб беше со христијанската кореографија што ја имаа извадено и попи казна… Калимеро нема правда.![]()
Ова мала помош е? Оти да не е свирењево ала Барса, при 2-3 фаули жолт. При секој посериозен, жолт/црвен? Оти да е вакво? И оти порано не беше вакво, и оти ВО ИДНИНА нема да е вакво?Се сложвам.
И јас искрено не верувам дека Аргентина е форсирана нешто посебно...едноставно играат погрубо од другите и судиите му дозволуваат и после се добива впечаток дека судиите му помагаат.
судиите му дозволуваат
судиите му помагаат
практично со тоа му помагаат
И! И помагаат, или им помагаат.премногу му помогнаа на Аргентина тогаш

Пиши Деко. Прв случај на невиден педерл’к.prilicno sum ubeden deka eden den ke ima i vakva deshavka so nekoj ligav gmizavac, picka od covek i gomno.