СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Ко да имаше основа да се глеа ВАР за вториот гол, ко што беше случај со голот на Египет кој беше поништен, Меси згазна на стапалото на Спенс, не знам зашто овој одма стана и рипкаше ради стартот, и проба да оди да брани дур очигледно беше у болки, место да лежи и да се бара активно да се прегледа снимка за фаул.
Чудно ми е што англичаните не бараа ништо тука најверојатно зашто самиот Спенс стана и изгледа он ништо не бараше да се прегледува а другите не приметија, бар да направеа некој притисок. Пропуст е ова и негов ради неискуството кое го има и на судиите, ако одиме по стандардите за фаул, ако она над Мартинез беше фаул со Египет, а беше, и овде комотно ако свирнеа никој немаше да се буни.

Ги тргаат видеата од нет ама налетав на едно од добар кадар, дефинитивно ако Спенс останеше да лежи, и Анлгија активно бараа ова да се прегледува, судиите ќе гледаа и најверојатно ќе поништеа. Им се врати за кабелот со ова, на некој начин, зашто и таму не заслужија да го дадат првиот гол.

Ко да имаше основа да се глеа ВАР за вториот гол, ко што беше случај со голот на Египет кој беше поништен, Меси згазна на стапалото на Спенс, не знам зашто овој одма стана и рипкаше ради стартот, и проба да оди да брани дур очигледно беше у болки, место да лежи и да се бара активно да се прегледа снимка за фаул.
Чудно ми е што англичаните не бараа ништо тука најверојатно зашто самиот Спенс стана и изгледа он ништо не бараше да се прегледува а другите не приметија, бар да направеа некој притисок. Пропуст е ова и негов ради неискуството кое го има и на судиите, ако одиме по стандардите за фаул, ако она над Мартинез беше фаул со Египет, а беше, и овде комотно ако свирнеа никој немаше да се буни.

Ги тргаат видеата од нет ама налетав на едно од добар кадар, дефинитивно ако Спенс останеше да лежи, и Анлгија активно бараа ова да се прегледува, судиите ќе гледаа и најверојатно ќе поништеа. Им се врати за кабелот со ова, на некој начин, зашто и таму не заслужија да го дадат првиот гол.
Си гледал фејк видеа/слики, немаше никаков фаул и затоа англичаните не бараа помош од ВАР

*Ако и од Франција изгубат енглезите подобро е да не се резилат како национален тим, нека си ја тераат премиер и тоа е тоа.

Не дава магентава на телефон да направам принт скрин.

Само од далеку ја има на преносот, т.е еднаш во живо и еднаш на репетиција.

Од она што се гледа од камерата: трчаат двајцата кон топката, Спенс стигнува прв и со клизечи ја исфрла топката со десната нога, каде што налетува Меси... не се гледа од далеку дали има контакт и да има, е ептен мал. Во секој случај, Спенс се исправува и малку заклинкува но со левата нога, која што всушност му остана позади тело при стартот, можеби ја истегна, ептен од далеку се фрли.

Не ми стои фаул вака гледано.

Си гледал фејк видеа/слики, немаше никаков фаул и затоа англичаните не бараа помош од ВАР

Не дава магентава на телефон да направам принт скрин.

Само од далеку ја има на преносот, т.е еднаш во живо и еднаш на репетиција.

Од она што се гледа од камерата: трчаат двајцата кон топката, Спенс стигнува прв и со клизечи ја исфрла топката со десната нога, каде што налетува Меси... не се гледа од далеку дали има контакт и да има, е ептен мал. Во секој случај, Спенс се исправува и малку заклинкува но со левата нога, која што всушност му остана позади тело при стартот, можеби ја истегна, ептен од далеку се фрли.

Не ми стои фаул вака гледано.
Ne e faul, da se popravam, a toa sto se vitka od bolka i ripa e zasto so klizacot si go previtka levoto stapalo, ne zasto e zgazen od Mesi, sega gledav od drug agol.
Slikite sto se vrtat se fejk ama ne go bazirav mislenjeto vrz baza na slikite zasto obicno pogresna slika znaat da dadat, ali ima perfekten agol kaj to se gleda deka Mesi ja povlekuva nogata koga startuva a on prakticno so klizacot sam se povredi. Taka ete go i objasnuvanjeto na kraj zasto Spens ne se bunese, sto mene mi bese mnogu cudno kolku i da e neiskusen, bar toa na kraj ke go prai sekako otkako primija gol.

Џејмс непропознатлив. Испукана пушка е овој изгледа. Како играше за Челси до пред 2год и како сега. Два различни играча.
Ostatokot od postot nema ni da go komentiram, realno ni ovoj del nema potreba da go komentiram, iskreno se cudam kako covek sto nema pojma sto zbori, nitu pratel fudbal da ima hrabrost tolku bukvi da iskuca ama za delov ke ti kazam samo:
James dur igrashe, vodea 1-0. James igra nedolechen kako i sto igra posledni 3 4 sezoni od finaleto na LS koe go zemaa protiv City. Nema bolji bek u cela liga i moze fudbal da im predava na pola ovoj tim na Anglija ama da plukash vaka neosnovano bez da pratis i gledas, bi ti kazal do drug sport da se drzis, niti te interesira fudbal, nitu go pratish i razbiras.
Mozda kriket ke ti legne?

И најлудата статистика од вчера

Цели 20 минути, помеѓу 66 и 85 минута Англија има само две точни додавања, двете помеѓу Пикфорд и Стоунс. :pos:

HNTTy-UKXEAAT-gy-format-jpg-name-large.jpg

Ne e faul, da se popravam, a toa sto se vitka od bolka i ripa e zasto so klizacot si go previtka levoto stapalo, ne zasto e zgazen od Mesi, sega gledav od drug agol.
Slikite sto se vrtat se fejk ama ne go bazirav mislenjeto vrz baza na slikite zasto obicno pogresna slika znaat da dadat, ali ima perfekten agol kaj to se gleda deka Mesi ja povlekuva nogata koga startuva a on prakticno so klizacot sam se povredi. Taka ete go i objasnuvanjeto na kraj zasto Spens ne se bunese, sto mene mi bese mnogu cudno kolku i da e neiskusen, bar toa na kraj ke go prai sekako otkako primija gol.
Нивото на шизофренија на интернетот против Аргентина е на неверојатно ниво. Делува како да има платени ботови кои треба да спамираат, да лажираат слики и видеа и да поттикнуваат омраза или не ти знам што.

Се чини дека и до форумот има стигнато тоа на големо.

@kano кога и дали воопшто некогаш ќе доживееме да ја видиме Индија на СП? :angel:

Not many people know this, постои Македонска дијаспора во Аргентина најмногу во градот Кордоба. Се проценува дека околу 30-32К Македонци емигрирале таму во минатото.

Back
На врв Bottom