СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    102
Впечатокот дека Тухел свесно се затворил мислам дека е погршен. Индијанцине уопште не дозволија да се изнесе топката и направија така да изгледа.

Јас сигурно не му кажав на Кејн да стои на 30 метри од својот гол :D . Ако го слушаше Тухел во интервјуто после мечот, во ниту една реченица не го негираше тоа дека не била негова идеја да се повлечат. Напротив, вика дека изиграле перфектен меч.

Во првото полуфинале не знаев за кого да навивам, симпатични ми беа двете репрезентации. И вчера не знаев за кого да навивам бидејќи двете ми се антипатични. Барем имам за кого да навивам во финалето.
(моите критеријуми се искључиво футбалски, а не политиката)

1784196869413.png

Шега на страна, ако има некои видеа од Каталонија за финалево постирајте, знам од тоа што видов генерално си владее анти-Шпанија сентиментот помеѓу просечниот народ, ама фактот што Меси ќе биде противник во финалето може да создаде интересна ситуација каде што ќе има сериозно про-Аргентина навивање

Фолкландските острови се Аргентински, какво дупење на крајот од мечот од играчите на Аргентина, за Аргентинците ова беше повеќе од меч.
Прегледај го приврзокот 482755
Поголемо дупење е што Фолкландските острови им се во дворот, ама не можат да припарат до нив. :LOL: Можат комотно да си ја пејат од Аца Лукас: Ал ночас далеко си, далеку си, неко те други има, далеко си…

Инаку за еден просечен гаучос да стапне на тие острови што се демек нивни треба да плати еден бубрег за да лета до Чиле и од Чиле до островите, да даде бубрег за да оди на крстарење и да има некаква шанса (ако времето дозволи) да оди на неколку часа на островите, или да дадат два бубрега за земат лет до Англија, па од Англија со воен лет да слетаат на островите. Многу се одлучуваат на опција крстарење и си фрлаат пари што ги штеделе цел живот за да на крај тој ден го откажат тој port, зашто времето не дозволува tendering.

Некој погоре бараше земјотреси за Буенос Аирес. Нема потреба од такви зборови. Доволно се казнети што самиот град во добар дел им изгледа ко Шутка, самиов аргентински дијалект им е одвратен, ко одвратниот бугарски на просечен Македонец, доволно ќе биде финалето да го изгубат од Шпанија, ќе им биде ко три земјотреси да ги мавнале.

Vamos España.

Тешки комедијанти, само лафење на дело ништо...2090 заебана година ќе биде...:D
hhh.jpg

Не знам кој си брату, ама не ти е прв пат на сред утакмица да ја менуваш екипата што ја поддржуваш само за да не бидиш предмет на реметење и секогаш да си на страната на мнозинството.
Аман бе пријателе ти мене ме пратиш што пишувам или ?
Па секој нормален вчера јасно му стана дека дно проби Англија после голот. До голот играа повеќе од солидно, а Аргентина во прво играа рагби или грешка сум?. Пред натпревар имав симпатии кон Англија каде што нагласив дека верував Тухел знае да ги постави тактички. Ама не дркав на Кејн или Белингем. Не сум јас хц фан на Англија. И нормално е да се признае кога се греши. Не гледам што има тука за ремет. Ремет можеш на Костич пример да удриш. Ако мислиш нешто против Аргентина имам повели најди ги постовите за Меси што ги имам пишувано. А за ремет повели удри. Ете ти можност :)

Ако Шпанија освои СП, тогаш Родри ќе се придружи на листата на фудбалери што освоиле Светско, Лига на Шампиони и Златна Топка.

До сега само 10 играчи го имаат направено ова:

Bobby Charlton, Franz Beckenbauer, Gerd Müller, Paolo Rossi, Zinedine Zidane, Rivaldo, Ronaldinho, Kaká, Lionel Messi, and Ousmane Dembélé.

Back
На врв Bottom