Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Отиде Тросард во Бешикташ. Ич не ми е сеедно, прошла сезона ни беше најдобар офанзивен играч, често клач кога цел напад беше стерилен. Се надевам дека ќе се купи некоја достојна замена, со Мартинели во прв тим и немање друга добра втора/прва опција ќе е катастрофа.

Отиде Тросард во Бешикташ. Ич не ми е сеедно, прошла сезона ни беше најдобар офанзивен играч, често клач кога цел напад беше стерилен. Се надевам дека ќе се купи некоја достојна замена, со Мартинели во прв тим и немање друга добра втора/прва опција ќе е катастрофа.

Гркот Тцолис од Клуб Бриж ќе биде замена. Најверојатно е се веќе договорено и се чекаше на Тросард да официјализира во Бешикташ.

Според Хенд оф Арсенал, гркот ќе биде замена, а за прва постава цел ни е Роџерс. Алварез исто се спомнува дека може да го купиме. Баркола е втора опција.
Овој трансфер сигурно ќе се влечи подолго, ама значи дека и Мартинели ќе си оди.

На Рајс, Сака и Салиба до декември одмор ќе им треба да се опорават.:(

Сака и онака е на одмор одамна. Тросар ок ликот го одработи во клубот она што се очекуваше од него плус добра сум се зема за играч што е на негпви години,со година истек на договор и квалитет. Многу некако сме неактивни на пазаров а реално мора да се активираш од почеток за да играчите што би дошле имаат некоја адаптација што побрза во тим освен ако не е нешто договорено па се чека расплет на СП. Имаме некој позиции кој мора да се надградат од лани.

Rogers vo Chelsea... neka trgneat po Barcola ili Kroupi neka ne se zaebavet

Баркола и Бруно добро би легнале у тимот.

Back
На врв Bottom