Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
37 години имал, од Занети е постар да му ебам тоа кокошката шатирана, ја мислев со мене е тука негде генерација тој постар од огнот бил.Овој Арнаутовиќ сака да го глуми Златан Ибрахимовиќ бледа копија
Abe ne se bediraj, cela kosa bela ti e, on bil postar od ognot.. 3 god ne se mnogu37 години имал, од Занети е постар да му ебам тоа кокошката шатирана, ја мислев со мене е тука негде генерација тој постар од огнот бил.
Немаат.Еј, а нели е најбоље ако имаф шансе за укрстување да играф полуфинале Аргентина vs Португалија и Бразил vs Франција.
Финале Аргентина vs Бразил.
Аргентина би вкрстила со Бразил, а Португалија со Франција во 1/2 финале. Ама Португалија ако мине денес, следна рунда оди на Шпанија.И да осфоиф Бразилци.Немаат.Аргентина би вкрстила со Бразил, а Португалија со Франција во 1/2 финале. Ама Португалија ако мине денес, следна рунда оди на Шпанија.
Па кога ме нервира мајка ти што да правам, тоа е... хехехехехехе грокчем, дошло ми зло, шиштим ко коНпресор.Abe ne se bediraj, cela kosa bela ti e, on bil postar od ognot.. 3 god ne se mnogu![]()
Следачи на системот што се потчинуваат, а ти прв го напучи газот да те боцнат за короната. Седи мирен и не се бламирај и тука.Ради такви како тебе следачи на системот што се потчинуваат секоја будала направи сабскрипција место све да биде стандард.
А не Бруно што не може 5 топки да ги погоди?Kolku samo Kiki e kancerot vo ovaa repka..