СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    60
  • Гласањето ќе се затвори: .
Овој Арнаутовиќ сака да го глуми Златан Ибрахимовиќ бледа копија

Овој Арнаутовиќ сака да го глуми Златан Ибрахимовиќ бледа копија
37 години имал, од Занети е постар да му ебам тоа кокошката шатирана, ја мислев со мене е тука негде генерација тој постар од огнот бил.

Најдете ваква слика од Златан па после да збориме

1000036091.jpg

37 години имал, од Занети е постар да му ебам тоа кокошката шатирана, ја мислев со мене е тука негде генерација тој постар од огнот бил.
Abe ne se bediraj, cela kosa bela ti e, on bil postar od ognot.. 3 god ne se mnogu :icon_lol:

Ке поведе Хрватска, Роналдо ке израмни у фторо, ке глеамо пенали, Португалија иде даље.

Еј, а нели е најбоље ако имаф шансе за укрстување да играф полуфинале Аргентина vs Португалија и Бразил vs Франција.
Финале Аргентина vs Бразил.

И да осфоиф Бразилци.
Онака.

Еј, а нели е најбоље ако имаф шансе за укрстување да играф полуфинале Аргентина vs Португалија и Бразил vs Франција.
Финале Аргентина vs Бразил.
Немаат. :D Аргентина би вкрстила со Бразил, а Португалија со Франција во 1/2 финале. Ама Португалија ако мине денес, следна рунда оди на Шпанија.

Немаат. :D Аргентина би вкрстила со Бразил, а Португалија со Франција во 1/2 финале. Ама Португалија ако мине денес, следна рунда оди на Шпанија.
И да осфоиф Бразилци.
Онака.

Abe ne se bediraj, cela kosa bela ti e, on bil postar od ognot.. 3 god ne se mnogu :icon_lol:
Па кога ме нервира мајка ти што да правам, тоа е... хехехехехехе грокчем, дошло ми зло, шиштим ко коНпресор.

Ради такви како тебе следачи на системот што се потчинуваат секоја будала направи сабскрипција место све да биде стандард.
Следачи на системот што се потчинуваат, а ти прв го напучи газот да те боцнат за короната. Седи мирен и не се бламирај и тука.

Тешко да издржат вака хрватите. Ќе мора некако да дадат гол

Back
На врв Bottom