СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    103
И ти како коментатоеите го мешаш со Куња :D
Драматично различни полувремиња одигра Каземиро, во второто полувреме најдобар на теренот, така играат големите репрезентации.
Јапонците и во 2018 водеа 2:0 против Белгија, па на крајот успеаја да загубат и испаднат.

Симпатични се Јапонците за сите, но искрено во второ полувреме ги ебеа у гз и Анчелоти покажа кој е и што е. Презадоволни треба да бидат што заврши 2-1 и беа многууу блиску до продолженија.
Знаејќи каков цреп е тој тренерот на Норвешка , тактички ќе биде измочан од веѓата. Може и БСК да си поминат афричкиве луди глави се.
Австралија последниот бедем на Азија а ? :D

Овој Златко Андоновски има глас ко Емил , очекувам јас сум повторно јас да ја запее у секој момент, а и си личат малку маме му ебам.

Жими се од прееска пробувам да сфатам што праат малоумниве дур коментираат си ги дркаат меѓусебно ли?
Абе на 2 инча екран да глеам ќе видам дека КУЊА НЕ МОЖЕ ДА ИГРА У 95 минута или да изгледа на Каземиро.
Се пореметив шеќер во вода пијам од прееска почнав да пцујам пред малиот и жена ми ме отера у курац на крај да ви ебам тоа малоумните дегени утре ИПТВ ставам а у телеком идам со тоа гомното боксот новиот што им е со 15 секунди дилеј од глава ќе им го акнам.
Уште па пред првенство праат анкети интервјуираат на улица,како не ми дојде мене Тони да му го џитнам тоа микрофонот у Вардар позади тоа бродот у врбата мајку им ебам пореметена.
Прати го таму нека коментира трки со кучиња живите да му ги ебам.
Ќе пренесувале светско на овие да им пуштам снимки на памет да ги учат пак ќе утнат да ти ебам тоа наркоманите на печурки се сите у студио у уста ги ебам.
Ми се одмили и фудбал и се ти ебам ќе пуштам милијунаш на хрт1 со Тарик Филипивиќ ај мрш.
Mad Arthur GIF by MOODMAN

Оваа репортеркава отишла на клиника да ги праша зашо се дешава лоботомија кај цел коментаторски персонал , со право.

Леле овој Танака загреота, десет психолози и десет ескорти нема да го кренат од депресијата, не му се живеј поќе готово

Норвешка најубавиот, ама овие Германциве па дефинитивно го имаат најлошиот дрес на Светсково.

Ај сеа сериозно, можеби повеќето овде ги симпатишавме Јапонија ама да бидеме реални не се ни близу до нивото на Бразил, а моменталниов Бразил е далеку под нивното препознатливо ниво и квалитет. Џабе е се кога немаат ни квалитет ни физички предиспозиции, едноставно максимумот им е тој.

Не ја сакам оваа гарда на Бразил ама денес заслужено пројдоа.

Има јак муабет во живо во студиово за негелсман за некои женски нешто водителот се интересираше:sneaky:

Лош ден за чистачките на првенството, ќе ги нема јапонците да им ја вршат работата :place:

Овој нешто збореше за десната цицка на Џенет Џексон прееска или од топлото ме удри на халуцинации?

Да бе.
И за пресврти на Супер Боул, па продужи со цицката.

Back
На врв Bottom