Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Еве зошто жените не смеат да имаат право на глас кога станува збор за мултикултура, имигранти, и други сонародности.

1. Не мислат со главата за последиците шо че бидат
2. Го прават то од емоција демек да му се помогни
3. А некои го прават оти му е испран мозокот

Јас имам зборувано наназад на други теми како то северџанките исто како оваа од Ирска ги бранат сонародниците, орлите, турците, џупците. Како тие се згрозени и мора да му се помага, значи под помош се подразбира ебење и мелезење со нив.

Имаше исто така пред еден месец гледав италијанки и шпанки како ги бранат "имигрантиве" и покрај то шо многу е лоша ситуацијата таму.

У Шпанија пола милион мигранти се искрцаа годинава со бродови, а Италија одамна има мигранти а Мелони е најсакана од Индијците.

Иначе кај мене на улица има Индијци у стан изнајмен од фирма во која работат.

Nad mene ima 4rica od Egipet, okolu 20 25 godini, nasle nekoja Bugarka sekoja vecer od 00 - 02 uhr ja pravat poker, Dobro e sto e nad del od stanot kaj sto ne spieme. Inaku vo cinot sveti se pink candles so nekoja Arapska muzika narodna kako vo Arabsteeet fazata na counterstrike. Kako hausmajstor Molcam veke 2 nedeli ne im se kacucam da im odrzam lekcija posto me potseka na moite patesestvija vo Nesebar i Slncev breg vo sredinata na 2010tite, posto dobra e Bugarkata ja nacekav i vidov na vlezot

Епа, вакво време доаѓа... ЕУ парламентот изгласа за бркање на мигрантите, и каде ако не кај нас и у околните држави што не се ЕУ.

А вака ли ќе влегуеме у ГЕУ ??? Шу праиме со Трансцедентите личности :icon_mrgr:

А вака ли ќе влегуеме у ГЕУ ??? Шу праиме со Трансцедентите личности :icon_mrgr:
bazen je haram

Untitled11.jpg

Колку ми се праи кеиф вака кога на левичар ќе му се удри од глава се она во кое што верува. Геј социјалист од Шпанската социјалистичка партија, иде да им "покажел солидарност" на муслиманското население, и овие го фаќаат и го претепуваат. :pos:

Исто како глупаците од Левица кога организираа протест за поддршка на Палестина, па дојдоа муџите од другата страна на Вардар, им го превземаа протестот, а нив ги набркаа како песови. Идиотите на крај застанаа во еден ќош и со пискави гласчиња скандираа "ова е срамота", додека го позадина ечеше алаху акбар и повици за смрт на куфарите. :icon_lol:

Нема ништо поглупо од левичар, богови на идиотизмот и глупоќата.

Холаѓанка? Носот ѝ вика нешто друго.

HMEz93VWoAAm6Rv

Back
На врв Bottom