Фан Клуб: Интер

Ако фукнат 50+ милиона за палестра,а го имаат за 70мил Паз ондак некој во клубов е за ебење...
Ментална работа...
vo momentov, posle django, prioritet broj 1, 2 i 3 na timov e desen bek, tolku. Parite ne gi davas ti, odamna e ustanoveno deka ova e preskap i preplaten transfer ama toa e, edinstvena opcija sega za sega e on, drug ne postoi ocigledno, a Marota insistira sto poveke jaki italijanski igraci i reprezentativci, pomladi, da potpisuvaat za klubot.

Za Paz drug se prasuva, prvo Real treba da se otkaze od nego i oficijalno, pa posle da vidime dali timot ke pregovara so niv za nego zasto prvo ke mora da go otkupat od Komo za malce pari, ili veke pocnale nesto inicijalno pred nekoj den na prijatelskata koga i imale sostanoci. Ima sansa i Bastoni da go baraat oni taka da sea za sea ne veruvam nisto od ova deka za skoro ke se sreduva, so ogled deka ima svetsko, i Murinjo seuste ne oddrzal trening i ne se upoznal so igrackiot kadar.

Не може да е лош трансферот на Палестра во Интер, макар и за 50М. Едноставно најперспективен е на таа позиција и џабе ќе потрошиме 3 пати по 20М за некои просеци. Бастони со 0 битни утакмици го прибравме за 30 или 35М кога никој не ни знаеше дека постои на фудбалската мапа. Едноставно за некои играчи знаеш дека ќе бидат добри и правиш скаутинг и купуваш.

Јас вчера дознав дека Палестра уствари е роден и израснат во Милано. Овој е печен за во Интер. Дал 40, дал 50, не ни менува ништо нам. Нека одврзат ќесето, редно време е. Од таа година со Хакими немаат дадено повеќе од 30 мил на трансфер а со две финалиња во ЛШ направија сериозен кеш. А и секако 20-25 веќе заработија од Думфриз.

Абе неам ја против палестра ништо ама ако таа сума ја дадат,познавајќи ги нашите газди,знам дека со тоа завршува нашиот сон за играч од калибарот на Нико Паз.
Реално да си праиме муабет,ситуацијата кај нашите главни ривали за серија А е толку очајна што и луис енрике ќе ни заврши работа на таа думфриз - позиција.
Тоа се виде и годинава коа џанго беше повреден.
За лш ни треба нико паз играч за да направиме чекор напред.

Абе неам ја против палестра ништо ама ако таа сума ја дадат,познавајќи ги нашите газди,знам дека со тоа завршува нашиот сон за играч од калибарот на Нико Паз.
Реално да си праиме муабет,ситуацијата кај нашите главни ривали за серија А е толку очајна што и луис енрике ќе ни заврши работа на таа думфриз - позиција.
Ама се виде и у ЛШ колку можеме со Луис Енрике десно. Така да да бидеме реални, ни требаат и Паз и Палестра, ама у формацијава моментално по мене многу повеќе ни треба RWB. Паз може да го скрпат со некоја поевтина опција, има поголем избор на везњаци.

И двајцата ни требаат реално, не еден или друг. Колку е достижно е друг муабет.

Ако има и најмала шанса, мора да се тргне по Паз. Нека го продаваат Станкович ако треба.
Гледам сериозни се нашиве со Џонс, па колку е реално Паз + Џонс не знам. Ако треба и кредити нека земаат

Sam si se ebava marota, ako bea spremni tolku da davaat, maj se pakuvase ova. Sea atalanta prifati, ama celzi mu dava 6m godisno ili 5m nebitno, inter 2.5m, lud treba da e da odbie tolku pari, i u dvata tima sekako ke e prvotimec.

Ako sea izvisat za paz, uste od sea letovo so transferi umira od smrt, trkalo na sreka ke e nosenje na desen bek, ako ubodat ... ubodat, paz ke dae odgovor kakvo ke e ova leto, so nego ako sakaat bek i od struga trim lum neka nosat, bez nego neka se nosat u 3 lepe pizde materine, ke se shlepaat na tim i kostur napraen uste pred 3-4 godini.

Последно уредено:
Кога немаш пари да се натпреваруваш со екипи како Челзи и Ливерпул за млади таленти, треба да ги најдеш пред да стигнат до 40-50 мил.
Се кладам дека минатото лето со парите за Енрике ќе го пазареа Палестра. Речиси никој не знаеше пред оваа сезона дека играчов воопшто постои.

Kako se trgnati i za Paz i za Palestra kje izvisat, nataka se odi.

Dobro dojde Brooke Dion Nelson Norton-Cuffy(n)

Ви реков дека си го дупат ќоравиот како сакаат...
Не е лошо полека да си размислува за пензиичка чим дојде мртов тим ко аталанта 2 лета по ред да го превеслува :D

Ви реков дека си го дупат ќоравиот како сакаат...
Не е лошо полека да си размислува за пензиичка чим дојде мртов тим ко аталанта 2 лета по ред да го превеслува :D
Da ne bea inter nemase ni da znaes koj e palestra realni da bideme, ako go donesea ke jadese gomna 50m za nekojsi shamlestra posle edna dve utakmici, kako i da ja vrtis uvek uzivas koga nesto loso mu se desava na timov, duri i krivo ti bese sto romanskiot cigan osvoi skudeto pa i toa nekako najde nacin da mu go negiras na kraj od sezona so porazot od bodo.

Na kraj od leto ke sudime za transfer letoto, sea rano e da se vlecat zaklucoci iako ne pocna idealno pred se zaso si otide Django. Do togas, aktuelni prvaci se, seuste egzistiraat u najidealni uslovi sporedbeno so cela konkurencija, i ne e nit vreme nit mesto za shirenje na negativna energija, cuvaj si go toa koga ke ni go nadenat za paz.

Da ne bea inter nemase ni da znaes koj e palestra realni da bideme, ako go donesea ke jadese gomna 50m za nekojsi shamlestra posle edna dve utakmici, kako i da ja vrtis uvek uzivas koga nesto loso mu se desava na timov, duri i krivo ti bese sto romanskiot cigan osvoi skudeto pa i toa nekako najde nacin da mu go negiras na kraj od sezona so porazot od bodo.

Na kraj od leto ke sudime za transfer letoto, sea rano e da se vlecat zaklucoci iako ne pocna idealno pred se zaso si otide Django. Do togas, aktuelni prvaci se, seuste egzistiraat u najidealni uslovi sporedbeno so cela konkurencija, i ne e nit vreme nit mesto za shirenje na negativna energija, cuvaj si go toa koga ke ni go nadenat za paz.
Абе ти кажав ја дека се ретардирани што даваат толку пари за Палестра у старт и искрено кур ме заболе дали ќе дојде или не.
Боли фактот што таков стар лисец како марота 2 лета за ред е брутално изигран при преговарања за(според тебе најбитни) играчи од некој си 3то разреден клуб на лингури како оваа смрдена аталанта.
Се работи за реноме,углед и чест тука,не за палестра со точно 1 одиграна сезона на високо ниво.
пс.Жалевски им го спакуваа на тацна во 2 дена.
ппс.Румунецот освои скудето (секоја чест) и ради други моменти кои ги зборевме пред некоја страна,и мислам дека се претерува со хајпот околу него небаре е Мурињо со Порто коа освои лш.
Зошто? Затоа што ти кажав и тогаш,Бодо и сите посилни тимови во лш го ишшамараа.
Срамот со бодо беше епски и уште посмешно е што ден предтоа им се убивме од смеење на лоповите од торино како испаднаа од галатасарај. :D

Back
На врв Bottom