Ska Maniac
Бараба
Ако ја отпратам и запратам пак ќе добијам вакава порака ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ја отпратам и запратам пак ќе добијам вакава порака ?
I tetka IМи искочи пост на инста, Наташа Малинкова и ќерка и. Толку ќе кажам.
Аууууу многу пропушташ ако не го угураш овде

Можеби тебе тетоважи ти се ред флег, некој е индиферентен на тетоважи, мене ми се мн голем трн он. Дури женски што нејќат тетоважи ми се мене ред флег.Браќа не ме сфаќајте грешка, би и го пиел пичкиниот сок како свежо исцеден утрински лимон.
Ама поубаво изгледаше без тетоважа, прејако тело е ова да го шараш со глупости. Сега некако генгста ми изгледа.
Аууууу многу пропушташ ако не го угураш овде![]()
![]()
![]()
Баш и топ тетоважата за после секс на плажава да и ја испрскаш ..........со морска вода.
Прегледај го приврзокот 479986
Автоматски споено мислење:
Можеби тебе тетоважи ти се ред флег, некој е индиферентен на тетоважи, мене ми се мн голем трн он. Дури женски што нејќат тетоважи ми се мене ред флег.
А баш не и се генгста туку и се убави женствени. Пердуви, ливчиња, пеперутки, цветчиња....
Изгледа не си бил со металки со пентаграми, трајбали и остали окултистички ознаки. А и со панкерки со бодликави жици, секири, пиштоли....![]()
Не, јас сум ха - це. Само панкерки и металки сакам со гангстерски и сатански тетоважи.Како почна да ги редиш, очекував да кажеш дека си бил и со некоја која обожава народно, а има тетоважи од цеца, Шемса Сулјаковиќ и Нада Топчагиќ.

Очигледно, со онакви мини танга. Од напред што се само едно мини триаголниче.Шо мислите гола ли пичка е била кога е тетовирана?
@Ska Maniac ти си стручњак за тетоважи ајде дај мислење. Али како и да е било, тату мајсторот е бил поблиску од тоа што ние некојпат ќе бидеме.![]()
Оваа би ја ебел чисто од инат, и тоа би ја ебел со тешко шамарање од што е иритантна и језива како појава.Прегледај го приврзокот 480209Прегледај го приврзокот 480210