Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Морам да продолжам со оф топик, нека ми простат модераторите, ама ваков коментар би очекувал од иреал, башка он го барата фејсбукот.

1000052990.jpg

Ја тетовирала и сливата.:tapp:

Најлуд коментар. :pos:

Прегледај го приврзокот 479940
Аууууу многу пропушташ ако не го угураш овде :vozbud: :vozbud: :vozbud: :sekcza:

Баш и топ тетоважата за после секс на плажава да и ја испрскаш ..........со морска вода.
kur.png
Автоматски споено мислење:

Браќа не ме сфаќајте грешка, би и го пиел пичкиниот сок како свежо исцеден утрински лимон.

Ама поубаво изгледаше без тетоважа, прејако тело е ова да го шараш со глупости. Сега некако генгста ми изгледа.
Можеби тебе тетоважи ти се ред флег, некој е индиферентен на тетоважи, мене ми се мн голем трн он. Дури женски што нејќат тетоважи ми се мене ред флег.
А баш не и се генгста туку и се убави женствени. Пердуви, ливчиња, пеперутки, цветчиња....
Изгледа не си бил со металки со пентаграми, трајбали и остали окултистички ознаки. А и со панкерки со бодликави жици, секири, пиштоли.... :icon_mrgr:

Последно уредено:
Аууууу многу пропушташ ако не го угураш овде :vozbud: :vozbud: :vozbud: :sekcza:

Баш и топ тетоважата за после секс на плажава да и ја испрскаш ..........со морска вода.
Прегледај го приврзокот 479986
Автоматски споено мислење:

Можеби тебе тетоважи ти се ред флег, некој е индиферентен на тетоважи, мене ми се мн голем трн он. Дури женски што нејќат тетоважи ми се мене ред флег.
А баш не и се генгста туку и се убави женствени. Пердуви, ливчиња, пеперутки, цветчиња....
Изгледа не си бил со металки со пентаграми, трајбали и остали окултистички ознаки. А и со панкерки со бодликави жици, секири, пиштоли.... :icon_mrgr:

Како почна да ги редиш, очекував да кажеш дека си бил и со некоја која обожава народно, а има тетоважи од цеца, Шемса Сулјаковиќ и Нада Топчагиќ.

Како почна да ги редиш, очекував да кажеш дека си бил и со некоја која обожава народно, а има тетоважи од цеца, Шемса Сулјаковиќ и Нада Топчагиќ.
Не, јас сум ха - це. Само панкерки и металки сакам со гангстерски и сатански тетоважи.

Замисли некоја ова што го наброја што го слуша и има тетоважа ЈНА 86та Прибој.
А под нејзе 3 машки имиња прецртани со различна боја на мастило.

Шо мислите гола ли пичка е била кога е тетовирана? :D

@Ska Maniac ти си стручњак за тетоважи ајде дај мислење. Али како и да е било, тату мајсторот е бил поблиску од тоа што ние некојпат ќе бидеме.:pos:

Шо мислите гола ли пичка е била кога е тетовирана? :D

@Ska Maniac ти си стручњак за тетоважи ајде дај мислење. Али како и да е било, тату мајсторот е бил поблиску од тоа што ние некојпат ќе бидеме.:pos:
Очигледно, со онакви мини танга. Од напред што се само едно мини триаголниче.
А најочигледно е дека била некоја тату мајсторка.
Земи прашај ја каде се тетовирала затоа што сакаш и ти да се тетовираш и ќе видиш каде е тетовирана.

1.05 Koeficient e deka ke ni zavrsi I ovaa kako I Noneto so toj crnoto sto beshe edno vreme… lokalen nekoj so vakov ogan nikoj nema da izleze na kraj makar imal I 25 miliona u banka

Back
На врв Bottom