- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 1.064
- Поени од реакции
- 4.548
Ај фудбал колку и да се дудуци нашиве сепак коментирале тоа. А кошарка кога ќе дојде од есен, Евролига кој ќе коментира? Нашиве не знаат правила, не разликуваат основни правила...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни Хрватска ни Босанска Arena не се иста програма спортски преноси со српската во целост.@y2k За ова зборував каде што велеше дека ќе биде иста програма, ама сепак не е
Го дадов примерот, еве ќе се повторам пак во цитат подоле. Бидете сигурни дека со овој метод некои јаки утакмици од сега дефинитивно нема да бидат емитувани и гледани кај нас. Затоа реков, лепење јазик е најдоброто решение. Ете сакавте македонски канали, сркајте си. Ако има некој член тука добар ИПТВ провајдер што знае кај што идат Арена каналиве во одличен квалитет 1080 висок битрејт нека ми го пише во порака. Доста беше да ме ду*пи у мозок некој. Де овие ќе пуштале македонски, де телеком имале битрејт од 4 еб*ни мегабита и било се коцки... Ајт сиктер сите у пм, бел ден да не видите. Не знаеме и не знаеме една е*ана работа да спроведеме како што треба нит технички нит организационо нит ништо, само сакаме од колачот туѓ секад да сркнеме. Ако сакате спас, пишувајте масовно мејлови до Арена можда и ќе ги дозволат паралелно каналиве.
Имаше на времето, пред повеќе од 25, скоро 30 години еден многу добар коментатор на НБА на МТВ. Да, МТВ пренесуваше НБА! Подоцна мислам дека на А1 се префрли, ама не сум 100% сигурен. Не знам ни како се викаше тој човек ни дали е жив, ни каде е.Ај фудбал колку и да се дудуци нашиве сепак коментирале тоа. А кошарка кога ќе дојде од есен, Евролига кој ќе коментира? Нашиве не знаат правила, не разликуваат основни правила...
Да, се сеќавам добро. Одличен коментатор со карактеристичен глас, многу добро го доловуваше амбиентот. Мерак ми беше да го слушам...нема таков после него, за жал.Имаше на времето, пред повеќе од 25, скоро 30 години еден многу добар коментатор на НБА на МТВ. Да, МТВ пренесуваше НБА! Подоцна мислам дека на А1 се префрли, ама не сум 100% сигурен. Не знам ни како се викаше тој човек ни дали е жив, ни каде е.
Автоматски споено мислење:
Но најдов - Љубомир Николовски - https://off.net.mk/offside/kosharka...ba-so-800-prenosi-i-7-ol-star-vikendi-na-lice
И мене прво на њега ми текна кд е у питање македонско коментирање на енбеа.Имаше на времето, пред повеќе од 25, скоро 30 години еден многу добар коментатор на НБА на МТВ. Да, МТВ пренесуваше НБА! Подоцна мислам дека на А1 се префрли, ама не сум 100% сигурен. Не знам ни како се викаше тој човек ни дали е жив, ни каде е.
Автоматски споено мислење:
Но најдов - Љубомир Николовски - https://off.net.mk/offside/kosharka...ba-so-800-prenosi-i-7-ol-star-vikendi-na-lice

И Зоран Михајлов - атлетика. Он ко ќе почнеше да се возбудува, јас тахикардии добивав.Он у кошарку и Калински у фузбал, најбољи коментатори на наши простори икада.![]()
Од денес на повеќето кабелски оператори. Од пред некој ден оди на МТЕЛ.Од кд стартуе наша Арена?
![]()
Ќе бидат заменети со македонските.Може пишал некој, али од 1-3 премиум нема на српски веќе или овие М1 , M2 ,M3 посебно ќе си бидат независно од премиумите?
Ќе бидат заменети со македонските.