KSC #374 - Песна/Композиција која Ве буди наутро (Аларм)

• Креатор на темата Креатор на темата П²
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јануари 2020
Мислења
1.547
Поени од реакции
5.087
Мислам дека ваква тема сме немале досега.
Со која песна/композиција го почнувате денот? Која е песната на Вашиот аларм? Доколку е некоја дифолтна тралалајка од телефонот и од немукает не сте ставиле песна, која песна би ја наместиле за Аларм?
Дали е тоа лесна балада, симфонија или некоја ултра гласна хардкор нумера?
Долго време ми стоеше некој ултра језив дифолтен звук од телефонот, но во скоро минато ја ставив Пролет од Вивалди и некако се будам со попозитивна енергија.

Веќе долги години немам навика да ги менувам дифолтните музики за ѕвонење, нотификации, аларам.

Но добро се сеќавам дека за во школо ме будеше темата од Бени Хил и тоа оваа верзија.

Точно е дека никогаш не сум задоцнил.
Каков терор сам на себе :facepalm:

Јас за аларм никогаш сум немал песна, нема поента, ќе ја замразам.

delot od 3:09 do 3:35

na ist nacin i mi dzvoni telefonot

Онаа дифотлната ми е, ама ми текна на оваа од еден одмор пред 100 години, 10 души во соба спиевме гз преку глава и само пука песнава никој не е во состојба да го бара телефонот чиј аларм ѕвони со мастеркласов.

Немам некоја посебна музика за аларм за будење.
Моментално на телефонот за аларм ми е ,, Homecoming'' мелодијата.

Ако е дозволено би учествувал со мелодиите од оваа изведба.
Оваа изведба ремек дело од Марк Елијаху ми се допаѓа.
Дали некој знае како делот од 02:39 , а посебно делот од 03: 10 до 03 : 50 како може тој дел да се извади и да се постави како аларм за звонење?
При примање на телефонски повици како да оди звукот и мелодијата од 03: 10 до 03 : 50 ?
Молам ако некој знае.
Благодарам.

Па не ме буди баш, ама рингтон ми е.

Мојот аларм по ново не е ни песна, туку некоја AI тетка зборува. Ми посакува добро утро и ми кажува каков ќе биде денот. Ја мразам. :pos:

А за песна што може да стане од мртвите некого, една од нив - на оваа ми текнува:

Има да скокнеш ко попарен и нема да ти текне на сон после. Е сеа, на телефонот дали ќе му се деси нешто, тоа не гарантирам.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom