Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа може да го оправда моментот за најдобар стрелец и бројот на голови дадени од еден играч, ама не го менува фактот дека освен Интер со 89 гола, другиве едвај 60 гола дадоа сезонава, Милан ни толку, 53 и е срамота екипи што се борат за ЛШ да имаат толку катастрофална реализација.Прегледај го приврзокот 478459
Општо веќе позицијата класичен напаѓач изчезнува. Ова е статистика за сезонава во сите поголеми лиги. Головите не се концентрираат кај еден играч и не се игра само за него.
Кристанте не е КДБ или Модриќ, ама у најмала рака е исти левел како Локатели.Брат според ова како да го опишуваш шампионот на Италија, а не тимот што со 5 победи по ред на крајот едвај обезбеди пласман во ЛШ.
Инаку би рекол дека муабетот ти е на место... додека не ги прочитав имињата на Манчини и особено Кристанте
На овие двајца мајките да им ги прашаш, онака искрено, дали вашите деца се добри фудбалери, нема да може да кажат да, а камоли да кажат дека, пази бога ти, Манчини бил подобар дефанзивец од сите во Јувентус, освен, можеби (онака можеби) од Бремер не. Значи според тебе Манчини = Бремер
За Кристанте стварно не знам дали гледаме ист фудбал или ме заебаваш.
31 годишен потпросек, ниту техника, ниту визија, а ниту особено нешто дефанзива. Цела кариера во Аталанта и Рома, буквално олицетворение на италијанските фудбалери, поради кои Италија 3 пати по ред не оди на светско.
Знам дека ве понесе еуфорија, знам дека ЛШ последен пат игравте пред 7 или 8 години и дека на крајот од денот Рома заврши пред Јувентус па може да ми ја пастирате табелата, ама многу брзо ќе се соочите со реалноста. Тоа ќе се случи кога ќе играте ЛШ и лига догодина, што е многу потешко од ЛЕ, па ќе видиме со велелепните Манчини и Кристанте до кај ќе одите.
И ако уште некој ми каже дека Јувентус го барал Зеки Челик ќе се убијам.
Како побогу тоа што Јувентус го бара е доказ дека е добар фудбалер?!

Колку глупа реченицаГатузо во Лацио.
Некои секогаш ќе најдат клуб за работа, на други ниту еден неуспех нема да им биде простен.
Иде, не иде, наѓеш други клуб... - Синиша Михајловиќ.Гатузо во Лацио.
Некои секогаш ќе најдат клуб за работа, на други ниту еден неуспех нема да им биде простен.

Те прелета поентата, како и обично.Да ама затоа Киву е многу јак тренер![]()
Поезијата на @Magic MikeИнспириран од трагичните случувања оваа вечер спремам поезија за Валентина...stay tuned.
У 4 сабајле пред Делишес, Барела на мобилен си пуштил песна затоа што го држи уште еуфоријата од Пјур додека Дармијан пијан јаде зденка - маслинка да се отрезни.
ама брате она што го игра Милан не би го посакал ни на душман
Ме боли кур за Милан

Која селска лига е Австрија.... Нигеров од Риед у просек 2 гола по натпревар. Опасно некој ќе се изгори со овој што ќе го прецени дека е талент.Прегледај го приврзокот 478459
Општо веќе позицијата класичен напаѓач изчезнува. Ова е статистика за сезонава во сите поголеми лиги. Головите не се концентрираат кај еден играч и не се игра само за него.
Каде е сега Иван Јуриќ ?Иде, не иде, наѓеш други клуб... - Синиша Михајловиќ.
Еден од најголемите проблеми во лигата е што ги рециклираат тренерите како да нема други луѓе. Едни исти, тренираат по 5-6 клубови иако е очигледно дека не ги бива. Спалети на пример е чиста превара од тренер, но после сите срамови некако дојде до Наполи во сезона кога сите умреа од смрт и ни крив ни должен освои титула, по што го доби Јувентус. Денес читам класика, го извадил Влаховиќ при водство и с'ибале мајката. Ова му е заштитен знак, да усере добиена утакмица со вадење играчи кои можат да ја затворат со еден потег.
Друг лик е Пиоли, кој сега изгледа како Фергусон во споредба со останатите во Милан, ама и тој е боранија со една добра сезона и сто изгубени дербиња. Алегри е срамота ако некој му даде да води клуб после ова, Сари е умрен одамна.
Од сите најјак ми беше Тудор, кој после неколку работни места успеа да се докопа и до премиер лига и таму да го покаже сиот тренерски капацитет.
Најдобра работа на светов е фудбалски тренер, можеш да бидеш сериски кретен и пак да добиваш работни места и кога ќе им им го усереш клубот и сезоната да ти платат милиони да си заминеш![]()
А тек па тие Ди Франческо, Д'Аверса, Баронио... нема како да знаеш чиј тренер е во моментот, некогаш и тие самите не знаат.Она кога ме мрзи да мислам ливче за викенд па ќе препишам од колегата.
Прегледај го приврзокот 478523