Ska Maniac
Бараба
На руски ќе биде ИRАК затоа што имаат многу француски позајмици.Mozi ne znam, jas ruski ucev na skolo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На руски ќе биде ИRАК затоа што имаат многу француски позајмици.Mozi ne znam, jas ruski ucev na skolo![]()

Доказ дека повеќе има болен свет одошто нормален
А и он е сликан со животно на профил сликата. Требало да му ја замачкаш.Прегледај го приврзокот 479458
(иако знам дека животните имаат предност пред мене)
Сите F во коментар за палог брата.

Прегледај го приврзокот 479458

Прегледај го приврзокот 479458
"Да си то шо си" е јако во случајов![]()

Znaci da go povtorime gradivoto:Ne za djabe na pocetokot e naglaseno 30 + , itn itn itn ...Вака малку размислено може топ му е на братот… на 26 ваљда ѝ работи либидото во некоја нормала па “има љубов” за колку што му треба него без разлика што “нема предност пред животните”, а од друга страна пак таа си “прави муабети” со џукелите место да му досадува него.
Шорт терм вин, за лонг терм не знам.![]()
Zosto bi mu ja zamackal. Livadari kako termin ne postojat, djabe se tesite, samo livadarki. Edna livadarka za da bidi livadarka ne ja pravi samo cuvanjeto kuce, uste nekolku uslovi treba da ispolnuva za da bidi klasificirana za takva od koj najbitniot e totalna nezainteresirasnost za mazi vo seksualna smisla.А и он е сликан со животно на профил сликата. Требало да му ја замачкаш.![]()

Zosto bi bilo loso da si livadarka vo tie 6 od 7 dena ?Во Недела наутро ливадарките ги шетаат кучињата по кеј, парк, свеж воздух, 10к чекори... а останатите распалуват на форум темава уште неразденето. Можеби 6 од 7 денови е лошо да си ливадарка, но последниот ден... шознам...