Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
:anco:Znaci da go povtorime gradivoto:

Ne za djabe na pocetokot e naglaseno 30 + , itn itn itn ...

Zosto bi mu ja zamackal. Livadari kako termin ne postojat, djabe se tesite, samo livadarki. Edna livadarka za da bidi livadarka ne ja pravi samo cuvanjeto kuce, uste nekolku uslovi treba da ispolnuva za da bidi klasificirana za takva od koj najbitniot e totalna nezainteresirasnost za mazi vo seksualna smisla.
Vo konkretniot slucaj, ovaa ne e livadarka , barem ne sega za sega. Uste 4 godini fora ima ;)

Zosto bi bilo loso da si livadarka vo tie 6 od 7 dena ? :cautious:
Не ме закачај, ќе си го добиете.
Налетав на видео од некој си Мирољуб Петровиќ, во кое што збори како жените кои пиеле кафе имале многу грди гради, глупост до глупост. Цел реферат му пишав, па после сфатив дека нема поента на амеби да им се пишуваат реферати. Сега само си го сјебав денот. :D

Жена да не си Владо.

Не ме закачај, ќе си го добиете.
Налетав на видео од некој си Мирољуб Петровиќ, во кое што збори како жените кои пиеле кафе имале многу грди гради, глупост до глупост. Цел реферат му пишав, па после сфатив дека нема поента на амеби да им се пишуваат реферати. Сега само си го сјебав денот. :D

Жена да не си Владо.
Ajdee, ednas peder, sega zena. So ke ti tekni sledno ? :cautious:
I cekaj sega, oti ako te zakacam , site ke si go dobijat ? Ili pocna da mi persiras?
I de pusti screen shot, da vidime so se mu iznarece :sneaky:

Последно уредено:
Налетав на видео од некој си Мирољуб Петровиќ, во кое што збори како жените кои пиеле кафе имале многу грди гради, глупост до глупост.
Srekja ti ne si zasegnata od ova posto ne pies kafe, taka da svirkaj si , drugite so pijat neka mu ja mislat ;)

Имаше онаа Тара Симов дуел со Мирослав кај оној Лазаров. Му тераше ливадарски муабети за феминизам. Човекот стана и си отиде. Типката со тоа си направи канцел на кариерата од сите емисии. Никој више не ја вика.

Ajdee, ednas peder, sega zena. So ke ti tekni sledno ? :cautious:
I cekaj sega, oti ako te zakacam , site ke si go dobijat ? Ili pocna da mi persiras?
I de pusti screen shot, da vidime so se mu iznarece :sneaky:
Ти персирам, имаш тетоважа од јна од 1981.

Srekja ti ne si zasegnata od ova posto ne pies kafe, taka da svirkaj si , drugite so pijat neka mu ja mislat ;)
Само што го испив второто. ;)

Не можам да го најдам видеото не знам ни каде го гледав, македонска дизајнерка прва во земјава креирала венчаница и костим за венчавка за кучиња. И муабетот беше вака: Од дизајнеркава, ливадарка.
Лили моја ааааа ммммм хххх хаха хехе кога остана трудна хе хе хаха ахахха и дечињата аххахаха се родија, и знаеш додека не стекнат имунитет хеихихуху хаха мммм не смеат да ги посетува татко им хехе мммм хуху и за тоа време се сетив абе зашо да бидат малецкиве вонбрачно ахахаха хехехе ахихихи дај да им направиме свадба аххахаха хахах. И ја ја дизајнирав венчаницата онака раскошна за моја Лили и колку сме се смееле ахагхаа хихих мммм хгг, и за зетот едно озбилно одело а за малите леле такви едни мали слатки алиштенча лелееее хахаха хииии гу гу и направивме венчавка ахахаха хихихи хуааа хаха.

И повратив и исклучив и заминав да лежам и да зјапам во ѕид не знам колку пари платиле кај попот и во кој ресторан била свадбата.

Хахах хехеб хууууу гу гу.

Ocigledno imuna si na efektite od kafeto vrz odredeni oblasti od tvojata anatomija :свиркам:
Искрено мислам дека сум прилично интелигентна женска особа, ама еве не сфаќам што сакаш да кажеш ти чичко Владе :cautious:

Back
На врв Bottom