Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Колку само последните 10 минути ме потсеќаа на КПР - Сити од пред 12 години...МАМЕ МУ ЕБАМ... Клајверт беше поседнат од духот на Џои Бартон.

Честита титула. Да се множат. Да се тргни менталниот блок. Да го видиме убавиот доминантен фудбал. Да си видиме и ЛШ.

Jobs not done! :pijani:

Драги напатени колеги фанови, нека е честита, и на тие што сте нови и на тие што со години тука пишувавме и во најтешките и помалку тешките мометни. Заслужи овој клуб, заслужија овие навивачи, заслужија овие играчи а и овој тренер, му се допаѓал на некои или не, тој е веќе во врвот, ако успее да ја освои ЛШ веќе ќе биде име во рангот на Венгер.

Поздрав!

Смениле слика на сајт!!! HERO_16.9_o5gsdyn4.png
Автоматски споено мислење:

Негде 1998-1999 година почнав посеризоно да го гледам Арсенал и тоа поради НАЈДОБРИОТ играч на сите времиња според мене, Тиери Анри. Жалам што толку време им требаше пак за титула, ама мило ми е што сум бил сведок и на таа титула од 2003/2004г.
Ех, Анри да се врати...

Последно уредено:
Последно уредено:
Некогаш треба да трпиш разочарувања, порази и константни неуспеси, за да можеш вистински да се израдуаш на победата. Само ние знаеме што сме прошле и колку ни се изразиле случувањата со клубот сите овие години низ нашите приватни животи, карактери се граделе. Уживајте во моментов, нека имаме почесто вакви, да сте ми здрави и живи и долговечни, заедно со внуци да се радуваме вака како денес. :love:

1779230670664.png
1779230687935.png
1779230715222.png

Cestitki do site fanovi na Arsenal. 22 godini da si bez titula vo prvenstvoto, pa ne znam poprvo bi umrel od stresovi i grizi nego da docekam titula. Sekoja vi cest na site sto cekavte i docekavte, mozam da zamislam kako samo se cuvstvuvate i mi e mnogu milo za toa.

Back
На врв Bottom