Албуми со самолепливи сликички

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
За кои зборуваме, за оние фан стикерите на крај кои ги добиваме ако добиеме играч од таа репрезентација на размена и што пишуваат “coming soon" нешто или за други?
Тие
Автоматски споено мислење:

Најверојатно зборуваат за тоа дека треба да купиш кока кола и да се скенира од етикетата QR кодот :)
Не. Сликичка се добива со скенирање на сликичка. Истата можеш и на Google со најобично пребарување да ја најдеш, да ја скенираш и ја добиваш во дигиталниот албум.

Со други зборови - и тие се гага. :D

Можете и преку екран на друг телефон скенирате лого и албум да добиете по една кесичка.

Ако ви е за кесички, напрајте го ова со инкогнито со видеото што ви го пратив, покриени сте со ќесички за подолго време, 20 од старт ви ги дава.

Изгледа на луѓево и 1.5€ пакетче со 7 сликички не им е скапо. Од прошла недела е во продажба тука, едвај успеав денес да најдам 11 пакетчиња.
И што? Разочарување уште на првото.
Ми дале 6 сликици и седмата е екстра пакетче дигитално. ВТФ????
Сликичките имаат убав дизајн ама се премногу малечки и тенки. Овие има партал да се напраат ако не се чуваат како треба.

1000032584.jpg1000032587.jpg

Последно уредено:
Изгледа на луѓево и 1.5€ пакетче со 7 сликички не им е скапо. Од прошла недела е во продажба тука, едвај успеав денес да најдам 11 пакетчиња.
И што? Разочарување уште на првото.
Ми дале 6 сликици и седмата е екстра пакетче дигитално. ВТФ????
Сликичките имаат убав дизајн ама се премногу малечки и тенки. Овие има партал да се напраат ако не се чуваат како треба.

Прегледај го приврзокот 477494Прегледај го приврзокот 477495

Ок, само тоа пакетче било со една помалку. Обично овие free digital се паѓаат како осма сликичка во пакетчето.
Небитно.
Еве ви ги кодовите кој сака, јас нема да ги користам.

1778521312013.png

Инаку еве споредба со Топс од пред две години. Значително помали овие на Панини и помека хартија, ама па многу подобар дизајн имаат и плус пишува основни информации за играчот што мене лично е голем плус.
Ок албум е, не е лош. Кој знае дали ќе го соберам цел. Има многу, плус поскапи се, а и немам намера да се менувам годинава со никој. Ќе чекам некое време па ќе откупам од некој на големо, има доста тука такви или ќе го остаам на пола, а до тогаш по 2-3 на ден да биде интересно иако не сум нешто многу хајпнат.

1778521685499.png

Автоматски споено мислење:

Гледајте во живо најверојатно ќе ги дава тие сликичките црвени за дигиталниот.

Последно уредено:
A за што е кодов под капачето на Кока Колата? Мислев за дигиталниот е, ама јок...

Back
На врв Bottom