Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Aха, значи ставил судија кој на крај директно го оштети Интер во битката за титула во судиското продолжение. Интересно ...
Се надевам и за коло по тоа со Рома дома ќе искочи нешто слично, поради недосудениот чист пенал на крајот над Бисек. Се надевам подетално све ќе истражат. (y)
Не се секирај, и не барај оправдувања чедо мое , Интер е чист ко суза еве јавно да се знае :LOL: само овие другите нечинат Ѓубрентус Билан и слични лопови, вие сте светци се миете со света вода и се молите секое утро у 6 сабајле . Ајде ти се молам напушти парламент .

• Љубов
Reactions: Syn
Мора да се отвори една истрага како Ди Грегорио е професионален фудбалер

Добро е да имаме вакви резултати или барем полувремиња, за да им биде јасно на сите дека сме дно од тим, далеку од можност за висок пласман.

Вака ако тепавме се убедливо, пак ќе имаше некој погрешна претстава.

Турам ја игра најлошата сезона од кога е тука, не знам по му се случува ништо не знај да напрај на терен веќе подолго време.

Бремер скина пак зелена, оваа сезона најдобар централен дефанзивец е Кели.

Турам нека седни, нека го клај Коп или Мирети. Напред Камбиасо нека го смени со Костиќ а Давид со Сузан.

:pos:

Немој те молам.
Каков показател е ова за клубот не кажав :D :toe:
Автоматски споено мислење:

Кога неможиш да победиш веќе отпаднат тим не заслужуваш ЛШ.

Многу луѓе треба дс го напуштат тимов.

Последно уредено:
Жив срам, среќа што поголемите срамови се позади нас (Рома и Комо).

Наместо да избегаа со бодови, нека плукаат сега крв до крајот на сезоната штом вака си дозволуваат.

Јас кога зборам дека на тренер не му се продолжува договор после 7 бода од 3 меча, другите будала ме прават. Абе кретену ќелав говнава третолигашки бод ти вадат додека се бориш за ЛШ, у уста да те ебам мрсна!!! Свашта би пишувал сега ама ме мрзи и немам воља, уморен сум од се па ќе застанам тука.

После резултатов заслужуваме да не се пласираме во ЛШ.

И дури колку и да звучи контрадикторно, мислам дека тоа ќе биде подобро.

А Јилдиз повреден е нешто ? Не се сеќавам да го видов на терен :нинџ:
Овој Давид за вреќа компир нека го дадат , Фенербахче и Астон Вила биле заинтересирани со наводни 20милиони понуда...
Ако не се планира да се донесе 4-5 квалитетни играчи плус Голман на лето , подобро да не се пласираме у ЛШ да не се брукаме пак.

А Јилдиз повреден е нешто ? Не се сеќавам да го видов на терен :нинџ:
Овој Давид за вреќа компир нека го дадат , Фенербахче и Астон Вила биле заинтересирани со наводни 20милиони понуда...
Ако не се планира да се донесе 4-5 квалитетни играчи плус Голман на лето , подобро да не се пласираме у ЛШ да не се брукаме пак.
Јилдиз после продолжувањето на договорот е дух. Разбирам дека влечел повреда некоја на колено и остало ама наместо да прат пица забави со ѓупците ( Турам, Кели, Бога, Калулу, Жергова, Бремер) пред утакмицава можи да се концентрираат на де работи. Како што стојат работите Јилдиз не е ни приближно (моментално) до Дибала.

Турам нека одмори малце. Не ја разбирам замената за Мирети. Мирети нема играно 3 Месеци каков импакт се очекува?

Локатели е ОДЛИЧЕН во дефанзива ама треба да го намали филмот дека е Пирло на моменти Оти еден пас не погоди. Ако је му продат топката одма се лути и се расправа а кутриот одма ја враќа назад или подава грешно.

Спалети денес после утљкмица повторно побара АМ да му се донеси.

348 matches in Serie A
348 Player of The Match
24 times a goalkeeper has won: 7%
6 times out of 35 Juve matches: 25% of cases
(the second is at 2...)

Juve has not won POTM 10 times.

- A goalkeeper is POTM in 7% of cases
- If Juve doesn't win, the opposing goalkeeper is POTM in 60% of cases.

Шта речи :toe:

Носи го Алисон или Де Геа...од Ди Грегорио не бива голман, трупец.

Back
На врв Bottom