ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 5.390
- Поени од реакции
- 20.557
Не мислам дека ова е кавер. Искористен е рефренот и музиката, ама не е ист текст.Ултра досадна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мислам дека ова е кавер. Искористен е рефренот и музиката, ама не е ист текст.Ултра досадна.
Не мислам дека ова е кавер. Искористен е рефренот и музиката, ама не е ист текст.
Благо глувима.Ултра досадна.
Можел комотно Јоко Оно да ја земе за дуетПред некој ден, сосема случајно, за прв пат како коинциденција ми се појави ист албум на генераторот и на индивидуалниот и на групниот проект. Kenza од Khaled. Кога го видов тоа, помислив дека умрел човекот, па пребарував на Google за да се осигурам дека е уште жив. Со оглед на тоа што 90% од албумите во генераторот се рок и 100 варијанти на рок, Kenza баш ме освежи, иако не можам да речам дека паднав во несвест по албумот, само добро беше да се слушне нешто поразлично. Ама една песна од албумот се разликуваше од сите други по тоа што заслужуваше тежок facepalm (и веројатно беше единствен кавер таму). Ова ти е ко Зорица Брунцлик да земе да пее песна од Рамштајн, на пример. Ама со трилери, со се. Ај да видам дали ќе ја издржите:
(више ги замишљам
)