Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Никој не им е крив на Арсенал, наместо да донесат салам играчи, тие секое лето го собираат отпадот од Челзи, не знам дали Артета има некој фетиш или што и да е. Мадуеке, Кепа, Хаверц... Хаверц бе, не може да си шампион со ваков кловн. Уште Вернер да го земеа и тамам ќе беа.

Едина шанса на Арсенал за титула и Тотенхем за опстанок им е одземање на бодови на Сити. До толку ја усра(а) Артета (и останати).

Реално, со Емери не ми беа до олку одмилени.

Едина шанса на Арсенал за титула и Тотенхем за опстанок им е одземање на бодови на Сити. До толку ја усра(а) Артета (и останати).

Реално, со Емери не ми беа до олку одмилени.
Иако не е чудно кокошките да го истресат Сити, дали си сигурен вие дека сите ќе ги добите до крај.

Родри е еден од најдобрите ДМ во историјата, можеби и најдобар. Се врати од таква гадна повреда и влезе во форма пак кога е најпотребно, денеска маестрален, ги искина на средина. Тоа е она што го нема во статистиките, затоа фудбалот не се гледа низ таква призма. И 2024 беше колосален во титулата на Сити, а можно е и сезонава доколку освојат. Со него Сити се друга екипа. GOAT!

Арсенал изненадија искрено, вака немаа играно месец ипол. Не дека е некоја шампионска кујзнае каква игра, ама споредбено со тоа како играа изминативе 5-6 натпревари, ова беше изненадувачки добро. Нема оправдувања сега, 5 натпревари само до крај, да ги победат и шампиони се, Сити не ги победува Борнмут у никој случај. Само што за жал и Арсенал од тие 5 барем 2 ќе киксне и ќе гледаме уште едно епско второ место.

Родри е еден од најдобрите ДМ во историјата, можеби и најдобар. Се врати од таква гадна повреда и влезе во форма пак кога е најпотребно, денеска маестрален, ги искина на средина. Тоа е она што го нема во статистиките, затоа фудбалот не се гледа низ таква призма. И 2024 беше колосален во титулата на Сити, а можно е и сезонава доколку освојат. Со него Сити се друга екипа. GOAT!
Јок!

Непишано правило, контендер за титула кога ќе изботла купови у март месец, скоро секогаш фејла и во лигата.

Контендер, изботла, фејла.

Дај не пишувај како роден 2019-та, аман.

Контендер, изботла, фејла.

Дај не пишувај како роден 2019-та, аман.

Остај ме бе да си ја одживеам мидлајф кризата на раат кога веќе неможам ферари да си купам.

Многу нелогичен трансфер ми е Донарума во Сити. Голман што врска нема со нога во клуб што го форсира толку голманот да игра со нога.

200.gif

Арсенал изненадија искрено, вака немаа играно месец ипол. Не дека е некоја шампионска кујзнае каква игра, ама споредбено со тоа како играа изминативе 5-6 натпревари, ова беше изненадувачки добро. Нема оправдувања сега, 5 натпревари само до крај, да ги победат и шампиони се, Сити не ги победува Борнмут у никој случај. Само што за жал и Арсенал од тие 5 барем 2 ќе киксне и ќе гледаме уште едно епско второ место.
Дај бе не ми го паѓај филмот, од вчера пробвам за сламка спас да се фатам, помрачина ме фати (n)

Дај бе не ми го паѓај филмот, од вчера пробвам за сламка спас да се фатам, помрачина ме фати (n)
Абе имате добри шанси, во 2026 не изиграл Арсенал нитуеден добар натпревар со креативен фудбал. Од почеток на сезона таквите натпревари се броеја на прсти и генерално беа во ЛШ. Во лоша форма се како и да свртиш, а тоа дава огромна надеж за било кој противник на Арсенал. Недостаток на креативност и ужасна форма на сите офанзивци е голем проблем, така да кој и да даде гол прв на Атлетико - Арсенал има огромни шанси за пролаз.

Абе имате добри шанси, во 2026 не изиграл Арсенал нитуеден добар натпревар со креативен фудбал. Од почеток на сезона таквите натпревари се броеја на прсти и генерално беа во ЛШ. Во лоша форма се како и да свртиш, а тоа дава огромна надеж за било кој противник на Арсенал. Недостаток на креативност и ужасна форма на сите офанзивци е голем проблем, така да кој и да даде гол прв на Атлетико - Арсенал има огромни шанси за пролаз.
Двете екипи ментално се на дното закопани, поготово после она на Атлетико треба Господ да слези на земјата и да клај рака на играчите за да ги крени психички.
Е сега од друга страна пак Арсенал има фокус и на лигата па тука Атлетико треба да ја бара шансата мада можно е и да фрлат и тие се на карта ЛШ со оглед дека не гледам како овој Сити би пропуштил ваква шанса за титула кога се е во нивни раце.

Како успеаа ова да го искоцкаат Арсенал не ми е јасно, таман ќе помисли човек оваа сезона е нивна и тотален колапс им се дешава последен месец.

Како и да е не гледам кој и да помини од двете екипи дека би имал шанса против Псж/Баерн

Нерешено со Волфс, нерешено со Сандерленд, нерешено со Брентфорд, пораз од Вила во последна минута. Пораз дома од Бормут, апсолутен мелтдаун против Јунајтед при 1-0 водство. На сето тоа, им стигна ливерпул во најкатастрофална форма на Емирати, и ке ги победеше за малку.

4-5 шанси имаа да отидат на плус 9, па денешниов меч да нема скоро па никакво значење. Вака, мртво тесно до крај.

Ова е на глава на тренерот. Фудбалот не се игра со статистика и ексели.

Back
На врв Bottom