UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Стално во ЛШ кога игра Реал се дешаваат чудни работи на терен, несфатливи, очекувам Ноер да добие мозочен удар и да се избаци напред како шо си знај и да ја промаши цела топка која ќе резултира со гол за Реал :)
Победнички менталитет е ова :icon_lol:

Не мислев дека некогаш ќе го пишам ова, ама треба да го смени на полувреме, не бива вака од Нојер

Не можев да видам, не ја вратија ама тоа рака беше

Племе да му ебам на судијата

Минута молк за мажот ми, на кој му нудеа карта за натпреварот по симболична цена оти детето фан на Баерн немаше можност да присуствува и овој као "не бе, шо ќе барам " :icon_lol:

Истото како Барса, на добар резултат летаат напред. Нема шанси да поминат со ваква игра.
Реал во првенство се мучи ако треба они да напаѓаат блок. Ама Компани ништо не гледал од тоа, само својата игра, нема друга тактика.

Мерак за гледање утакмицава. Ноер што направи на слободниот, а у...

Истото како Барса, на добар резултат летаат напред. Нема шанси да поминат со ваква игра.
Реал во првенство се мучи ако треба они да напаѓаат блок. Ама Компани ништо не гледал од тоа, само својата игра, нема друга тактика.
Мисир глуп е Компани, трчаат напред мислат дека со Маинц играат и дека 8 гола ќе им дадат
Смешно е како пак на јадица се фати глаучот

Секоја година иста приказна од контри голови примаат

Не ми е јасно тимови како Баерн и Барса вакви боси тренери да имаат на вакви состави.

Која поставеност ти е тоа на водство, вчера оној на 0-2, овие денес на 2-2 и поволен резултат.

Бем ти Компани! Ги има против Мбапе и Винициус, он дреме у пресинг високо. Од Марс се гледаше дека кога тогаш ќе го издупат!

Mislam vidi ne ocekuvam nisto poeke od lik sto uste drobi za nesto od pred 15 godini.
Takvite kako tebe nit prvata ja gledale nit vtorata ama znaes Overbo vaka taka.
Dodeka drugi kradele back to back to back to back. Karma ako trebalo da ima klubovi kako Real i Juve dosea ne ke postoele.
Gledaj gi i dvete Barsa Celzi pa dojdi vrati se da zborime.

Banter da jades okej e. Jaki ste vaka na tastatura a sirotiot samo reels gleda i trese zeleni.
Ali zamisli treses ovde a onaka ni ti neznaes sto si videl. Ajde ke pominat use 50 godini,
Ke ja fakjame topkata so race vo sestnaesetnik i ke piseme karma za Overbo.
Go banirale Kovac poso ne mu dal crven na Kubarsi a toj posle var ispi crven i nie osteteni do nemaj kade. Mislis Kovac nas ni pomagal.

Ti go mocale timceto Mesi i kompanija pa ti zeze supceto vekje 20 godini.
Aj lapni si dijazepamcheto i poleka nakaj krevet, ne ti e mesto tuka, se blamiras sega.

Зошто ми се виде дека Рудигер намерно удира играч од Баерн (тој што ја изгуби топката, кој и да беше) пред 3тиот гол на Реал? Не дадоа убава снимка, само еднаш ја дадоа.

Back
На врв Bottom