UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Знаеш дека си голем клуб кога секогаш едните истите судии ти пресудуваат. Турпан, Ковач и Марчињак тие се тие судии на рамниште Меси, Суарез и Нејмар.

Се виде првата 17 фаули премногу картони им прости сега 15 фаули 0 картони али јебеш га можеш и со рака да ја фаќаш нема никој ништо да провери.
Колку само не беше последен Гарсија во одбрана ама сите проверки за нив преостро ги осудија али посекако овие мрсулчиња од Атлетико нема да освојат,
така да нека се радуваат и удираат во гради на победава.

Премногу ги осудував и јас Реал кога ги крадеа насред бел ден овие умреници али сега гордо ќе навивам за нив само ова Чолово да исчезне од Шпанија и клубот да се врати на ранг на Бетис. Нека си мислат дека некој друг вака високо ќе им игра и простор ќе им отвара. Посекако другачие овие имбецили незнаат да играат така да верувам во сигурен пролаз на Арсенал. Арсенал ако знае како да го земе скалпот на Реал верувам можат и на овие изроди.
Рака на срце играа сите до еден али тоа е фудбалот. Уште сега можеме да дискутираме бидејќи го знаеме исходот. Евала народе на типови кој ќе добие црвен наредна сезона бидејќи веќе сценариото е познато.

Симеоне е всушност последниот мохиканец кој го игра фудбалот на Мурињо. Мурињо се изгуби од фудбалската мапа пред 10 години, Конте и тој кубе коси во Италија. Нема друг тренер кој фура ваков стил.

Pa bese na kajgana be edno vreme, koga prenesuvaa kanal 5 ls. :)
Ne pomogna forumot za zal, duri mislam deka i ja vlosi sostojbata ama mozno e da pomogna da se iseli od drzavata. Poise napraivme za zemjava od site politicari zaedno i mnogu malce se zbori za ova ja da vi kazam.
@File X File уште му стои профилот

Знаеш дека си голем клуб кога секогаш едните истите судии ти пресудуваат. Турпан, Ковач и Марчињак тие се тие судии на рамниште Меси, Суарез и Нејмар.

Се виде првата 17 фаули премногу картони им прости сега 15 фаули 0 картони али јебеш га можеш и со рака да ја фаќаш нема никој ништо да провери.
Колку само не беше последен Гарсија во одбрана ама сите проверки за нив преостро ги осудија али посекако овие мрсулчиња од Атлетико нема да освојат,

Премногу ги осудував и јас Реал кога ги крадеа насред бел ден овие умреници али сега гордо ќе навивам за нив само ова Чолово да исчезне од Шпанија и клубот да се врати на ранг на Бетис. Нека си мислат дека некој друг вака високо ќе им игра и простор ќе им отвара. Посекако другачие овие имбецили незнаат да играат така да верувам во сигурен пролаз на Арсенал. Арсенал ако знае како да го земе скалпот на Реал верувам можат и на овие изроди.
Рака на срце играа сите до еден али тоа е фудбалот. Уште сега можеме да дискутираме бидејќи го знаеме исходот. Евала народе на типови кој ќе добие црвен наредна сезона бидејќи веќе сценариото е познато.
20260414_235311.jpg

Тажна си, нит титула имате освоено во лш нит ништо.
Знаеме овој филм како ќе ви заврши и ќе славите само победа против нас. :D

Мисли си дека и лесно ќе поминете финале куп крал бидејќи само една се игра.
Али кога си имала ти памет да размислуваш нешто плус. Ќе те чекаме повторно да добиеш излив и да се контраш со своите мислења како и секогаш.
Сега засега честито титула "ја исфрливме Барса."

Ремунтаданамајкавипичката

Честито пичко. Ве хејтав периодов ама после денешната текма искрено сакам да освоите и да ја поплавиш темата овде.:LOL:

Иначе Реал ќе сврти утре, тркалото на среќата од Драган Вучич.

File kako termin ke se koristi za psihicka bolest vo idnina ... kako da vi kazeme gospogjo ne e lesno no nema drug nacin, vaseto dete ima file i sega za sega lek ne postoi. Mozeme da vi prepiseme odredeni psihotropni susptanci koi zasega se testirani samo na par razjareni konji i dve razulaveni svinji, poslednive nalagaat deka file mozebi moze da se sanira kolku tolku poradi slicnosta nivna i patient zero.

Шо е најжално, ова не е заебанција, туку сериозно точно.

Ситуацијата за Барса во првото полувреме, односно контактот за кој бараа пенал, беше доста сличен со контактот за црвениот картон што го добија.

Нормално, различен е контекстот, тоа беше во некоја гужва, а Сорлот имаше отворен простор пред него, но да свирнеше пенал немаше да го викаат да гледа ВАР, 100% ќе го потврдеа.

Да бевме 2010-11-12 година секако ќе беше свирен пенал, ама некако сменети се времињата :icon_lol:

Инаку тек сега сфаќам што нормалните навивачи на Манчестер Јунајтед трпеле годиниве. Не знам што е полошо кај Рашфорд, тоа што е теле од играч со нула интелигенција, тоа што си трчкара без никаков интензитет како на плажа или тоа што има култ што мислат дека е Роналдо Назарио Де Лима. Не се влегува на твитер од неговите навивачи, тешки секташи, би го оставил во Мадрид.

P.S Стефке честито победа, без Рафиња толку плус Педри сега најде да го има еден од најлошите натпревари во последниве две години.

Рашфорд ја има најмено жената што му работеше PR на Бекам на времето. Затоа и во право време излегуваат интервјуа, како менувал неколку автобуси да дојде на тренинг, па гилт трипинг, па хранење на деца, па Хенри Винтер со пишани дела.

Да работеше на терен како што работи на имиџот, кај ке му беше крајот. Позер од фудбалер.

Оној турчинот Чакир ви има судено ?

Тажна си, нит титула имате освоено во лш нит ништо.
Знаеме овој филм како ќе ви заврши и ќе славите само победа против нас. :D

Мисли си дека и лесно ќе поминете финале куп крал бидејќи само една се игра.
Али кога си имала ти памет да размислуваш нешто плус. Ќе те чекаме повторно да добиеш излив и да се контраш со своите мислења како и секогаш.
Сега засега честито титула "ја исфрливме Барса."
Ти не да имаш излив брате мили, ти извира мозокот на сите страни, ама ако ќе ти помини брзо:smirce:

Chelseas-Michael-Ballack--008.jpg
Овој судија беше топ.

Back
На врв Bottom