Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
На големо се шушка дека Алемани имал состанок во канцелариите на Атлетико со агентот на Бернал, наводно не бил задоволен од минутажата во Барселона ...
Убаво пиша, наводно.
Детето годинава има топ минутажа, последниве 2 месеци скоро и секоја утакмица да е стартер, лани ради повреда цела сезона не играше и мора да се дозира, да не се сјебе како Гави, сепак е 18 години.
Плус договорот му е до 2029 мислам, така да не се радуј многу.
Флик додека е тренер не верувам да мрдне од Барса, го фали ептен и му верува многу.

П.С. Имам кажано тука неколку пати, мислам дека за 2-3 години ќе биде у топ 3 ДМ у свет.

Убаво пиша, наводно.
Детето годинава има топ минутажа, последниве 2 месеци скоро и секоја утакмица да е стартер, лани ради повреда цела сезона не играше и мора да се дозира, да не се сјебе како Гави, сепак е 18 години.
Плус договорот му е до 2029 мислам, така да не се радуј многу.
Флик додека е тренер не верувам да мрдне од Барса, го фали ептен и му верува многу.

П.С. Имам кажано тука неколку пати, мислам дека за 2-3 години ќе биде у топ 3 ДМ у свет.
Ми падна чудно оти знам тука го спомнувавте како идна звезда, инаку диарио ас објави, не верувам и да е лажна вест, постои интерес од Атлетико сигурно ама не верувам да се оствари трансферот

Со оглед на тоа што Реал пак киксна мислам дека утре треба да се одмараат поголем дел од играчите, посебно Педри, Јамал, Кунде и Ерик.

Кансело - Араухо - Кубарси - Балде
Касадо - Де Јонг - Гави
Руни - Лева - Феран

Ако не дај Боже се повреди бекој од прв тим за во вторник ќе му ебам све на Флик.

Нека си ја добијат утре на +9 да се мирни и титулата да е чиста, не ми се верва до толку да се откачени да прокоцкаат и +9.
Ако имаат рано водство, не треба да ги троши до 90та клучните играчи, 45-60мин е доволно, не знам ама имам надеж за вторник, мислам добиваме со 2 гола и ќе решава 2 x 15 без пенали :)

п.с. Она Ковач судијата, нека гледа сега на тв дебил, кретен, смотко, ѓуптин бил судија бе гнидо една, мрш суди во циганската лига !!!

Чим на вакви утакмици Касадо и Руни не добиваат шанса, на лето треба да си заминат.
Лапајте го Бернардо Силва за без пари да ви ебам се.

Касадо према тоа што читав вчера се согласил да замине од клубот така да не ни мора да игра повеќе.
Едно време ми беше одличен за ротации ама такво ситно кускуле ко Рики Пуч ми е, нека кешираат дур можат.

А за Руни незнам што да кажам, повеќе ми делува дека Флик не му се ризикува ваква можност да се одлепи на +9.

Касадо према тоа што читав вчера се согласил да замине од клубот така да не ни мора да игра повеќе.
Едно време ми беше одличен за ротации ама такво ситно кускуле ко Рики Пуч ми е, нека кешираат дур можат.

А за Руни незнам што да кажам, повеќе ми делува дека Флик не му се ризикува ваква можност да се одлепи на +9.
Не му се ризикува пошо потенцијални +9 се, а најверојатно ќе згне од старт Барса да стаи бар 2 у прво и на старт на второ ќе искачаат Педри и Јамал. Реално и да е тесна утакмица некако лудо е да ги остава појше од полувреме двајцата

90 минути за Јамал и Педри.... Чоло освен голманот другото све смени.

За овој Гави некој ако ни даде 30-40 милиони треба со црвена панделка да им го однесеме. 3 утакмици одигра откако се врати од повреда, 4 жолти картони направи.

Рашфорд никако не смее да се купи. Посебно не за 30 милиони.
Добро прво полувреме и крајот на второ, штета што ништо не одморивме.
Али ајде, +9 не е мала работа.

Back
На врв Bottom