Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш дека одбранава скапана има капацитет за нешо друго освен да стои високо
Мислам дека се повеќе од способни освен Араухо мајмунот али веќе одамна приметливо е секој што ќе им го наметне интензитетот да речеме една мочана Џирона изгледа како да играат против ПСЖ не е интересно веќе.
Навистина не ме разочара резултатот не е страшен толку одколку грешкиве што ги праат од година за година со црвениве.

Кој ќе гарантира дека нема да сркнат уште 1 минимум во реванш? Види ги овие Атлетико лузери со 11 играчи пак ги оставија Барса да ја играат играта пак ќе го направат истото и ќе чекаат контри ама после нив што праиме? Не ни сакам да гледам Арсенал како скалп ќе им земе а кога ќе ги споредиш ние сме светлосни години понапред од нив, ај нив не ама после Баерн или ПСЖ? Нека се ебат во гз искрено. Нека си испаднат уште наредна во реванш и Феран нека го исплатат 3 години унапред иако има уште 1 година договор само да не го гледам. Неможе ни со топка да се сврзе дур Олмо умре на терен онаму од еден крај на друг. Секој пас му е нуклеарна бомба и уште 200 утакмици напукал за Барса, срам ме фаќа да кажам дека Феран Торес го имам во тим.

Мислам дека се повеќе од способни освен Араухо мајмунот али веќе одамна приметливо е секој што ќе им го наметне интензитетот да речеме една мочана Џирона изгледа како да играат против ПСЖ не е интересно веќе.
Навистина не ме разочара резултатот не е страшен толку одколку грешкиве што ги праат од година за година со црвениве.

Кој ќе гарантира дека нема да сркнат уште 1 минимум во реванш? Види ги овие Атлетико лузери со 11 играчи пак ги оставија Барса да ја играат играта пак ќе го направат истото и ќе чекаат контри ама после нив што праиме? Не ни сакам да гледам Арсенал како скалп ќе им земе а кога ќе ги споредиш ние сме светлосни години понапред од нив, ај нив не ама после Баерн или ПСЖ? Нека се ебат во гз искрено. Нека си испаднат уште наредна во реванш и Феран нека го исплатат 3 години унапред иако има уште 1 година договор само да не го гледам. Неможе ни со топка да се сврзе дур Олмо умре на терен онаму од еден крај на друг. Секој пас му е нуклеарна бомба и уште 200 утакмици напукал за Барса, срам ме фаќа да кажам дека Феран Торес го имам во тим.
Реалноста за жал е прво шо допуштивме дома да не добијат па сеа дома кај нив па ќе не млатат физички ко шо праеа и сега и секој дуел ќе им биде на раб на картон, а искрено не глеам како би ги поминале освен ако не попијат и они некој глуп црвен па Чоло после да става све шо има за да му стојат на гол линија. Жално ми е шо не добија со игра шо кретенон на форсира 11 12 години колку и да е у клубон и плус ние шо сме си идиоти по дифолт.

Ние едвај ги тепавме и 11 на 10 на Метрополитано да не беше голот на среќа. :ROFLMAO:
Црвен ништо не им менува на тие терористи, јебига. Никогаш во живот не сум посакувал реванш да не играат.

И да не е високо поставена одбраната ќе примаат голови ко од шала, уствари веќе видовме со Чави и истиве играчи кога се бранеа примаа едно чудо голови. До играчите е, не до системот. Јас фудбалов на Флик би го одбрал пред тој на Чави во 100% случаи, нека му донесат некој играч, две години со истиве мрсули вади повеќе од максимум човекот.

Баталете браќа завршена е оваа. Сега треба секоја текма во лигата да им биде како финале ЛШ, и педерите отпаднаа па сега ќе ги туркат како америте на Заев во 2016.

Ние едвај ги тепавме и 11 на 10 на Метрополитано да не беше голот на среќа. :ROFLMAO:
Црвен ништо не им менува на тие терористи, јебига. Никогаш во живот не сум посакувал реванш да не играат.
Згора на све уште ако е вистина дека Педри излегол пошо се пожалил на болка а не ради жутиот боље ич да не играме и да си почнеме со муабетите кој да зимаме за наредна сезона

За Педри баш преѓе видов, утре се чека тестови да утврдат што како. Абе овој клуб е проколнат нема друго објаснение.
Ти се исерам во тоа вансериската несреќа. (n)

Јеби га ќе се пушиме како и да е само бар на овој да не му е ништо. Да ми остане некоја ронка надеж барем дека баграна можда и ќе ја истребиме некако

Џабе се жалите на судиите, коректно судеше човекот. Чист црвен, исто кај нас да беше ќе урлафме. Тука е и најголемиот проблем, што проблемот го бараме во други, а не гледаме во сопствениот двор. Неискуство.
Проблемот во овој пристап на Флик е што може да даде 5, ама и да прими 5.. зависи поставеноста на другиот тим.
Од друга страна, Флик вика ок ми е тимот, он сегде ги фали Мартин, Гарсија, он сака да му се задржи Лева, он го сака Рашфорд.. за ова кој е крив?
Зборев уште на почетокот на сезоната, мора почесто да ги ротира тие 5-6 клучни играчи што ни се, он цело време фул и во клучен дел од сезоната сме без Рафиња и без Де Јонг, после Лева најискусните во тимот...

Знам деке немаме пари ама мора реално да се погледне целата слика и да си признаеме дека со овој состав ЛШ многу тешко.
Англискиве клубови миљарда трошат па неможат да освојат, ние без пари се курчиме.
Лани 3 титули, годинава 2, одлично е. Во подобри времиња, со засилувања како Алварез и Бастони да, ама со играчи како Гарсија, Араухо и Мартин главни у одбрана се вади максимум.

Некоја новост за Педри има или слабо ?

Црвениот оправдан, него што правиме со не судењето на пенал и вториот жолт на нивниот стопер ? Голманот му ја подава а овој со рака ја фаќа, тоа е чист пенал и втор жолт. Тоа е клучен момент на натпреварот. Колку и да викате дека сами сме криви, не ги зимате овие клучни ситуации во предвид. Ситуации кој го менуваат текот на натпреварот. Барса има најголем непријател а тоа се сопствените навивачи.Тоа е , правда ниту има ниту ќе има.

Нереализацијата дојде во клучниот натпревар. Барса под Флик постигнува по неколку гола секој натпревар, но овојпат топката едноставно не сакаше во гол. Можеме да ја свртиме, но таму ќе играат многу фактори во предвид. Мора да имаме перфектна реализација, и колку толку нормално судење, без едно од тие две работи Атлети е во полуфинале.

Црвениот оправдан, него што правиме со не судењето на пенал и вториот жолт на нивниот стопер ? Голманот му ја подава а овој со рака ја фаќа, тоа е чист пенал и втор жолт. Тоа е клучен момент на натпреварот. Колку и да викате дека сами сме криви, не ги зимате овие клучни ситуации во предвид. Ситуации кој го менуваат текот на натпреварот. Барса има најголем непријател а тоа се сопствените навивачи.Тоа е , правда ниту има ниту ќе има.

Нереализацијата дојде во клучниот натпревар. Барса под Флик постигнува по неколку гола секој натпревар, но овојпат топката едноставно не сакаше во гол. Можеме да ја свртиме, но таму ќе играат многу фактори во предвид. Мора да имаме перфектна реализација, и колку толку нормално судење, без едно од тие две работи Атлети е во полуфинале.
Епа ова е тоа што го зборам јас.
Оваа тактика на Флик е гол повеќе од противникот, ама ако нападот не функционира има огромен проблем.
Ретко се дешава, ама друго е ЛаЛига со Гетафе друго е ЛШ со ПСЖ, Баерн, Сити...

На големо се шушка дека Алемани имал состанок во канцелариите на Атлетико со агентот на Бернал, наводно не бил задоволен од минутажата во Барселона ...

Back
На врв Bottom