Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Сега последно на памет му е за швалерки со процесот.
Михајло не беше ни во болницата нити во радиус од 40км а и Вики самата демантира преку статус, изјава и на ТВ пред 2 години.

Им успеа на неговите да го тргнат, сите седници ги закажува кога тој не беше слободен. Ама друга тема е тоа. Мн е покомплицирано од тоа што се пиши

Бог да чува у што вукоебина се обидуваме да преживееме.

Надвор е од темава, ама со ваква медицина, подобро е жените да се пораѓаат на ниви, полиња и патишта како пред едно 70-80 години кога така се пораѓале жените.
Толку е страшна работата и е толку и валкано и не е безбедно со услови во одредени болници, и навистина е подобро на ниви и патишта да се пораѓаат жените отколку во катастрофални болници.

Секоја чест на искучоци, постојат совесни и извонредни медицински работници и болници, но не сите имаат можност да си дозволат породувања во Систина.

Се жалеше сега скоро незаконски била разрешена од градоначалникот, па на суд била, па добила, не ја фатив целата приказна, побитни беа сликите.
Колку глуп градоначалник, да има ваква директорка и да ја разреши, да не е педер нека го проверат од дуи.

Сега по 20 пат кога ќе ги разгледам сликиве уствари поише мерак ми праи и ми скокотка имагинација и инспирација турчинката со витканата коса што е лево на сликата.

Директоркава чисто од спортско - рекреативни побуди ја ставив. А башка и плавуши не се my piece of pie.

Alija Balija Izetbegovic у позадина ... :facepalm:
Па школото така се вика. Кога Србиве од СЦГ ќе отворат школо Радован Караџиќ сигурно нема да има слика од Џинџиќ.

Па школото така се вика. Кога Србиве од СЦГ ќе отворат школо Радован Караџиќ сигурно нема да има слика од Џинџиќ.
Сигурно нема да отворат школо со име на воен злосторник како овие... можеа и Насер Ориќ да го стават што има врска...

Сигурно нема да отворат школо со име на воен злосторник како овие... можеа и Насер Ориќ да го стават што има врска...
Мило ми е што ме сфати што сакам да кажам. :icon_mrgr:
Одамнна таа пандорина кутија е тука отворена првично од браќата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom