За мажите: машинка за бричење или стариот добар брич?

Имам и тримери и ротационен и Фјужн и обичен ама кој да се бричи, и вака сум личен. Се бричам кога се туширам само - 2 пати неделно.

A некој користел ова?

XIAOMI Grooming Kit Pro EU

Подобар ли од овој Philips? Овој на Philips го имам користено супер е.

Philips MG3730/15

Не знам што е поразличното покрај батерија и тие додатоци. Поискусни нека пишат.

Последно уредено:
Вреди или подобро е жилет?

624330109_1337918895044060_4817765397819365177_n.jpg

Вреди или подобро е жилет?

624330109_1337918895044060_4817765397819365177_n.jpg
катастрофа, ниту бричењето е ок ниту пак трајноста на жилетите е ок (освен ако сакаш да фрлаш пари). класична играчка за мали деца !!!

Што мислење имате за нагло бриченње со Gillete fusion 5 секој втор ден за сега нема некоја последица…

Дечки да предложите, некој добар Тример за нос и уши
Имав еден Филипс, одамна купен и го фрлив пред неколку дена. Искрено никогаш не бев задоволен од него.
Па ако сте задоволни од некој ве молам пишете ми

Како да подобрам раст на брада? Многу ми расте некако раштркано влакната не е надоле рамно убаво брадата.

Друго што сакам да прашам. Гледам во Веро рекламираат ова. Дали е добро One Blade 360 и дали знае некој кој модел е?
8509.jpg

Како да подобрам раст на брада? Многу ми расте некако раштркано влакната не е надоле рамно убаво брадата.

Друго што сакам да прашам. Гледам во Веро рекламираат ова. Дали е добро One Blade 360 и дали знае некој кој модел е?
Прегледај го приврзокот 477990
Ракија со секој оброк. Свинско за ручек, крвавица за доручек, чварки за вечера.

Прегледај го приврзокот 477990
Растот на брадата најмногу зависи од генетика и возраст. Ако влакната растат раштркано, пушти ја брадата барем 4–8 недели без многу кратење, користи beard brush/чешел и beard oil или balm за влакната да лежат порамно надолу. Добар сон, исхрана, тренинг и внес на протеин, цинк и витамин Д исто можат индиректно да помогнат. За пополнување празни места некои користат Minoxidil, но тоа не е магично решение и може да има иритации.

Растот на брадата најмногу зависи од генетика и возраст. Ако влакната растат раштркано, пушти ја брадата барем 4–8 недели без многу кратење, користи beard brush/чешел и beard oil или balm за влакната да лежат порамно надолу. Добар сон, исхрана, тренинг и внес на протеин, цинк и витамин Д исто можат индиректно да помогнат. За пополнување празни места некои користат Minoxidil, но тоа не е магично решение и може да има иритации.
8510.jpg
Вака ми се влакната а имам брада густа.
Изгледа неуредно, запуштено, како бездомник ако ја пуштам подолга.

Друго спојот на брадата и брковите ми е безвезе.

Back
На врв Bottom