Мацото
Бизнисмен
Имам и тримери и ротационен и Фјужн и обичен ама кој да се бричи, и вака сум личен. Се бричам кога се туширам само - 2 пати неделно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredi!Вреди или подобро е жилет?
![]()
катастрофа, ниту бричењето е ок ниту пак трајноста на жилетите е ок (освен ако сакаш да фрлаш пари). класична играчка за мали деца !!!Вреди или подобро е жилет?
![]()
И јас да се надоврзам на постовите над мене:Вреди или подобро е жилет?
![]()
Под вода за менскејпинг ми остана мене.Go zemav ovoj one blade i za kur ne go biva.
Isto za miska e tapa oti me secna a i za retchenje/oformuvanje brada ne e sjaen.
А од шо мака толку често бричење?Што мислење имате за нагло бриченње со Gillete fusion 5 секој втор ден за сега нема некоја последица…
Ракија со секој оброк. Свинско за ручек, крвавица за доручек, чварки за вечера.Како да подобрам раст на брада? Многу ми расте некако раштркано влакната не е надоле рамно убаво брадата.
Друго што сакам да прашам. Гледам во Веро рекламираат ова. Дали е добро One Blade 360 и дали знае некој кој модел е?
Прегледај го приврзокот 477990
Растот на брадата најмногу зависи од генетика и возраст. Ако влакната растат раштркано, пушти ја брадата барем 4–8 недели без многу кратење, користи beard brush/чешел и beard oil или balm за влакната да лежат порамно надолу. Добар сон, исхрана, тренинг и внес на протеин, цинк и витамин Д исто можат индиректно да помогнат. За пополнување празни места некои користат Minoxidil, но тоа не е магично решение и може да има иритации.Како да подобрам раст на брада? Многу ми расте некако раштркано влакната не е надоле рамно убаво брадата.
Друго што сакам да прашам. Гледам во Веро рекламираат ова. Дали е добро One Blade 360 и дали знае некој кој модел е?
Прегледај го приврзокот 477990
Растот на брадата најмногу зависи од генетика и возраст. Ако влакната растат раштркано, пушти ја брадата барем 4–8 недели без многу кратење, користи beard brush/чешел и beard oil или balm за влакната да лежат порамно надолу. Добар сон, исхрана, тренинг и внес на протеин, цинк и витамин Д исто можат индиректно да помогнат. За пополнување празни места некои користат Minoxidil, но тоа не е магично решение и може да има иритации.