Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Everton skrisno bez na nikoj da kazat se borat za 5to mesto, mislat nikoj nema da gi primeti.
Do kolovo imaa gol razlika 34-35. :pos:
Мојс е доктор за екипи од тој ранг. Вест Хем ќе си гризнат од гзот што не му ги продолжија договорот, затоа сега ќе испаднат

Од борба за опстанок до лига на шампиони. :D

250 милиони за двајца играчи во средина, и онака да те доминира Евертон. Братот Мојс жеден преку вода го пренесе Росениор, братов изгледа како вработен преку партија. Tи излегува најскапиот играч на терен, и ти вика дека поима немаш. Jезиво што прави управата на Челси.

Pa vo ovoj slucaj se apla gleda deka ne e do igracite, ne znam zosto probuvas so toa 250 milioni bozem drama efekt da dades. Ocigledno deka problemot e vo trenerot i upravata ili sto i da e vo taa ekipa. Otkako si zamina Abramovich, ne e toj Chelsea sto go znaeme i se previshe toplo ladno sto e nesvojstveno za niv. Nas ni natovarija eden kup otpad fudbaleri od tamu kako Loftus, Nkunku, Tomori i me mrzi uste da gi baram koi ama znam samo deka Pulisic e gore-dolu normalen igrac od toj klub sto e donesen pred da dojdat ovie amerikanci tamu, ova drugovo bi rekol deka ne e ni za Serija C.
Ocigledno deka taa nivna strategija so mladi igraci i kockanje na potencijal im se jako vrati po nos.

A Caicedo i Enzo se ogin igraci, ovie da igraat vo dobar sistem i pod dobar trener mozda se top 3 vo svetot na nivna pozicija.
Palmer e isto toplo ladno igrac. Drug igrac od Chelsea sto mi ostava world class vpecatoc e James, ona drugoto e onaka, boranija.

Мене Палмер ми личи на класа играч, изгубен во претумбациите што ги прават во клубот. Кајседо што знам, откако е дојден е топло-ладно.
Енцо е ок и во тешки моменти држи ниво.

Pa vo ovoj slucaj se apla gleda deka ne e do igracite, ne znam zosto probuvas so toa 250 milioni bozem drama efekt da dades. Ocigledno deka problemot e vo trenerot i upravata ili sto i da e vo taa ekipa. Otkako si zamina Abramovich, ne e toj Chelsea sto go znaeme i se previshe toplo ladno sto e nesvojstveno za niv. Nas ni natovarija eden kup otpad fudbaleri od tamu kako Loftus, Nkunku, Tomori i me mrzi uste da gi baram koi ama znam samo deka Pulisic e gore-dolu normalen igrac od toj klub sto e donesen pred da dojdat ovie amerikanci tamu, ova drugovo bi rekol deka ne e ni za Serija C.
Ocigledno deka taa nivna strategija so mladi igraci i kockanje na potencijal im se jako vrati po nos.

A Caicedo i Enzo se ogin igraci, ovie da igraat vo dobar sistem i pod dobar trener mozda se top 3 vo svetot na nivna pozicija.
Palmer e isto toplo ladno igrac. Drug igrac od Chelsea sto mi ostava world class vpecatoc e James, ona drugoto e onaka, boranija.
Каиседо е еден од најдобрите на таа позиција во светот.
Да дојдеше во Ливерпул во 2023 ќе имаа уште некоја титула земено

Каиседо е еден од најдобрите на таа позиција во светот.
Да дојдеше во Ливерпул во 2023 ќе имаа уште некоја титула земено
Ха ха, и јас ќе освоев титула лани, да сакаа да ми дадат договор Ливерпул :)

Мене Палмер ми личи на класа играч, изгубен во претумбациите што ги прават во клубот
Уште еден во низата прецененковци од Англија. Даде лани 10 гола од пенал на гз падна пола свет, еве го годинава кога треба да ја носи екипата дух, нигде го нема. Има уште многу фурни леб да јаде за да биде класа играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom