Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Брат ако си од Скопје немаш никаков изговор да и пишеш дека си во близина и можеш да ја пренесеш до бензинска. Наоѓај некој канистер и реагирај на време, ако не ја вози веќе некој.

Види какви ботови и пишат, да возела точак и јавен пренос.:tapp:

Јас до сега ќе цицав цревото и ќе пљуев нафта у туба само за да ја запознаам.:icon_lol:
Автоматски споено мислење:

И најдоа кај паци петрол Горно Лисиче, држте си куро сега. :pos:
Батали ги вакви, со лопата има да ги ринеш особено низ Скопјево.
Кажи ти вајф матиријал кај може да се најде ?
Но да не е лезбејка, разведена со деца, психички нестабилна, наркоманка.

Батали ги вакви, со лопата има да ги ринеш особено низ Скопјево.
Кажи ти вајф матиријал кај може да се најде ?
Но да не е лезбејка, разведена со деца, психички нестабилна, наркоманка.
Mnogu visoki kriteriumi imas

Ме изнасмеавте за таа Евгенија..
Ја гуглав, инфлуенсерка била...
Ајде давајте кои сте од Скопје, па кога ќе помине кризата со Иран и сегашниот недостаток на инфлуенсерки во Дубаи, на Евгенија ќе и бидат отворени вратите кон Дубаи и регионот и Евгенија ќе има да ви врати со шлепери нафта.

Се надевам пријателов @Del Boy и спремил пригодна честитка...а можеби и поклон.

Прегледај го приврзокот 471937

Одмор за двајца во Канкун, да прави шпага на плажа додека јас пијам ладно пиво и уживам во глетката. :love:

Не најозбилно, ако некој од форумот може да ја ќари женската, тоа сум јас. Само ме ебе географијата.:pos:

Одмор за двајца во Канкун, да прави шпага на плажа додека јас пијам ладно пиво и уживам во глетката. :love:

Не најозбилно, ако некој од форумот може да ја ќари женската, тоа сум јас. Само ме ебе географијата.:pos:
Брат од кај и да си од Македонија, за саат ипол си во Скопје, не сме Русија ебате. Дојди не се собувај, исполни си ја желбата. :icon_lol:

Брат од кај и да си од Македонија, за саат ипол си во Скопје, не сме Русија ебате. Дојди не се собувај, исполни си ја желбата. :icon_lol:

Во Швајцара живеам, ама ќе ја запознаам кад тад. :icon_lol:

Кога ќе ми се насмее со таа полудвојката радости ќе биде. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

IMG_2329.jpeg

Не ми се веруе дека се фативте нешто као да ја „шејмате“ за „полудвојката“ девојкава :(

Ко да забораивме малку како треба да изгледа една девојка со нормални фацијални карактеристики, нормални заби, уста (наспроти оние што се сите клон една на друга, со исти керамички заби, со паткини усни и тн.). Ако чита, да знае дека баш е симпатично двојчето и дека не и требаат филери :)

Последно уредено:
Не ја “шејмам” бе, баш ми е слатка женската. Во позитивна конотација беше кажано тоа.

Брејј на секој пост да се објаснуваш, какви сте станати сите со смутиња на тротинети и розови чорапчиња.

Не ми се веруе дека се фативте нешто као да ја „шејмате“ за „полудвојката“ девојкава :(

Ко да забораивме малку како треба да изгледа една девојка со нормални фацијални карактеристики, нормални заби, уста (наспроти оние што се сите клон една на друга, со исти керамички заби, со паткини усни и тн.). Ако чита, да знае дека баш е симпатично двојчето и дека не и требаат филери :)
Хахха како си го изврте муабетот, за да ја освои слатката Евгенија. Буквално никој не ја шејма.
Нареди се и чекај ред. Има доста гужва.

Видете што најдов јас ...
571001013_18541001629013699_6247056498913655622_n.jpg

Od prekuokeanskive dundinja posledno mn kejf mi prai Elle Fanning
img_7062-jpeg.472222

IMG_7063.jpeg
Nekade procitav vo noviov film predator bila presecena na pola deka so dump truckot ke go odvlecela celo vnimanie :icon_lol:

Da se navratam na balkanskive dundinja random mi izleze srpskata akterka Ana Franic kaj so vo dres zboruva za KK Partizan pa rekov da proveram so materijali ima i ne se razocarav:
IMG_7068.jpeg
IMG_7069.jpeg
IMG_7067.jpeg
IMG_7065.jpeg

Attachments

• IMG_7062.jpeg
    IMG_7062.jpeg
    296,8 KB · Прегледи: 191

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom