Пост на кој сте се изнасмеале

Моето корисничко име не ме дефинира. Ако рајот е место каде што се суди по ник, а не по човечност подобро да не одам. А на крајот и пеколот е празен сите се тука :toe:
Види ја бе, во пекол ќе одам, ник не мењам :pos:

None of you are going to heaven :D :cautious:

Знам, ја одамна си имам резервирано коњопој у пеколот. Сега еден другар на стари години ме убедува да резервираме и сепаре.

@demonka те чекаме ! Бирај со што флаша да те пречекаме :gjavol:

Знам, ја одамна си имам резервирано коњопој у пеколот. Сега еден другар на стари години ме убедува да резервираме и сепаре.

Само не некоја света вода :popce:, донесете нешто што се пие бавно.. :pos:изборот ви го оставам на вас во пеколот времето и онака не значи ништо, а и со демони не се пие било што :gjavol:

Poarno prv vo pekolot otkolku vtor vo rajot :toe:

Моето корисничко име не ме дефинира. Ако рајот е место каде што се суди по ник, а не по човечност подобро да не одам. А на крајот и пеколот е празен сите се тука :toe:
U raju je bolje, ali u paklu je ekipa ;)

Абе @Ska Maniac бе брат бе, што прашуеш глупости, па наравно дека сфе е измислено и намачкано од Евреи осфен Христијанстфо.
Холокауст, диносауруси, хелиосистем, па и Сидарта Гуатама е ционист.Мухамед такоѓе.
Пиво и лорд Шива су еврејска измислица, па затој они имаф град што се вика Беер Шива у Негеф пустину. Читај меѓу редови.

Само не га дирај Христијанстфо, еве иамо четири сфедока Датум,Дарлинг,Ериксон и Пророк. Они су поуверлива варијанта од четири евангелија.
Значи веруј му на литургие на Пророка, историски записи на Датума. Па ти знаеш ли дека змије у едн грчки манастир идеф сфаку годину на ист празник сфеќу да запалиф. У здрастфену книшку на Ериксона му пишуе дека господ лично га излечија. А ке видиш Дарлинг ке биде новата богородица, она затој е невина и е посфетена на гејмање и само чека Отецот да гу оплоди и коначно Исус да се врати по фтор пут дирекно у Велес.
:pos: :pos: :pos: :pos:

Каков срам, судија курво да ти ја ебам жената в пичка и в газ и в уста во сите дупки да му го напикам да роди дете со капче од Милан, а тебе да те исецкам жив на 1000 парчиња и на свињите ќе те дам да те јадат, курво скапана семката да ти ја ебам, корено расипан да ти го ебам, стопанката да ти ја ебам, фамилијата да ти ја ебам по список се шо имаш и немаш се живо и мртво да ти ебам, да умриш помочан и посерен крв да сериш копиле гнасно, да ти ја ебам фацата гнасна искривена, ќерка ти на кур да ми умри пичко смрдена продаена шинтерашка, да нема кој да те погреба, а пред то сите најмили да си ги погребаш и на крај гроб да немаш курво смрдена на гла му се качи немало прекршок шо требаше да напрај пичката да ми ти ја изнаебам јас тебе, да не го дочекаш утре копиле гнасно, со маки да умриш племето да ри го ебам парталаво, бел ден да не видиш, да ослепиш и со бастун да шеташ, да ја изгубиш куќата и на улица да останиш како куче кучиња те растргнале и те изеле, да пцовисаш и да се смрдиш да те унаказат волци и без лицето гнасно да те погребаат да ти ја ебам душата продаена смрдена, да се мачиш вечно во пеколо во казано да вриеш и да врискаш како пичка и да нема кој да те слушни, да те фати рак да умриш во најголеми можни маки, вода да не можиш да се напиеш, да ти изгорат внатре цревата скапани и низ уста да ти излезат, да не можиш да се посериш и се то низ уста да го вадиш, змии да ти шетаат во желудник, да искрвавиш бавно полека до смрт, ноктите да ти ги вадат на живо, сите екстремитети да ти ги сечат прст по прст и така да шеташ со влечкање, мозоко да ти изгори и да ти скапи, оган да блуаш, и мувла да повраќаш, родо да ти се сотри името да ти се заборај, со пелени да шеташ, во инвалидска количка да судиш, свирчето да ти го ебам да ти експлодира кога ќе свириш и да останиш без вилица и без уста и без лице и со цевка во дупка во врато да се раниш, кожата да ти падни и така да шеташ, да ти ебам мајката курва голема шо родила гнаса од чоек како тебе, да ти ебам жената во сите можни дупки и уште една да му отворам, да ти ебам ќерка, сестра стрина вујна брачеди на кур да ми умираат и ти да гледаш во живо, да ти го ебам сојо расипан, да ти ја ебам сортата нечесна, да ти ги ебам парите шо ги земаш за лек на најмилото да си ги даваш и малце да ти се, да ти ебам куќата земјотрес да фати и да ти падни на гла, да ти го ебам лебо шо го јадиш да ти мувлоса и само таков да гнетиш, да ти ја ебам водата шо ја пиеш да ти се претвори во мочка и доживотно со моч да гасиш жед, да ти го ебам кревето во кој спиеш, скорпии и пајаци и глувци секоја ноќ да ти излегваат од истио и в нос, во ушите и во газо да ти влегваат, да ти ја ебам опремата шо ја носиш да ти се наполни со мед и да ти влезат милјарди мрави и да те јадат жив дури судиш и цел свет да гледа во живо, да ти го ебам градо во кој си се родил да падни атомска бомба и астероид во едно и да напрај кратер до јадрото на земјата, да ти го ебам презимето кое ти одговара и не можеше подобро да има твојата фамилија пичинини, токму таква пичка да ти се отвори и да ја полнат сите црнци, да затрудниш со пообемно црнче па да ти се затвори пичката и низ куро да го извајш, да ти ги ебам гробојте на цела твоја фамилија, мигранти да ги ископаат и да серат во нив, да немаат мир твоите умрени заради твојата корумпираност и дењ ноќ да се вртат и на сон да ти идат да те криват, да го ебам вар да ја ебам цела федерација корумпирана, да ја ебам ќерката на марота да го ебам, да ја ебам ѓупската италија, да ја ебам мелони се да ебам.

Клетви во македонскиот стандарден јазик - напредна и проширена верзија - From Zero to Hero.

Последно уредено:
Преку Траоре пробај ти, Ванка преку Моди нека проба.
Имате вие образ оставено во тие кругови, ќе биде Хамнеи милостив кога ќе разбере кој бара услуга.
Многу што не пратат војна/политика нема да го сфатат постов..

Ама брате @курајбер стварно си курајбер :pos:
Се изнасмеав до солзи, иако темана не е за смеење :unsure:

Многу што не пратат војна/политика нема да го сфатат постов..

Ама брате @курајбер стварно си курајбер :pos:
Се изнасмеав до солзи, иако темана не е за смеење :unsure:
пари би дал @Lokvan да се јави од некоја страна :icon_lol:

Screenshot_20260306_132520_edit_12586520175782044.jpg

Sega ona vika kolega ako imas seksi stapala moze da te vmetneme vo biznisot ima sekakov vid na perverznjaci....tipkata regtutirala modeli so seksi stapala....

Vikam zenata moja e kozmeticar po profesija, posleden pat mi napravi pedikir 2019 pred korona sega moze i gabi da imam nemam nekoja posebna higiena oti zivotot e brz, se istusiruvas i toa.....
I rekov na zenata da probam jas.... veke 3 dena se smee koga ke me vidi, posto imam kojnski peti i vtoriot prst na levata noga mi e kriv mi odi na palecot, sto ona mi se bie shega od koga znae za mene....prativ slika od 2 noze, za levata nema nieden review, desnata ima pozitivni rezultati zasega.....ako ima boznis zenata ke doznae na kukovo leto.
:pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom