Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно ова дека ќе го удреше во тело?
Положба на лактото исто како од Рајс високо далеку од тело доволно елементи за пенал исто како и ситуацијава кај Рајс само што ретко кој суди пенал против Сити при крај на натпреварот кога немаат време да возвратат.
Уште стоам на тоа дека си: Ретко, лито и бледо типче. + Тоа под дресот на Ливерпул, рамбовката маичка со Сити Амблемче ти е, како е тргнато ке ги сменат улогите со ваа од Ливерпул што ти е оти последните 4 сезони, 1 навиваш за Ливерпул и 3 за СитиPa arno ama ne e prasanjeto na titula svedeno na gol od korner i mrtva igra u 90% od tekmite. Iskreno se nadevam deka City ke najde nacin da ja zavrsi mizerijava u nivna korist. Pogrda ekipa od ovaa na Arsenal ne sum videl odamna. Pokompletno sranje i igra kako Stoke ne sum videl odamna. Samo Arteta i Simeone umeat timovi so kapacitet da gi napravat podprosecni sranja
Рајс во нитуеден момент не ја гледаше топката, надоле му е главата пред да го погоди, ниту пак гледаше каде и дали ќе го погоди, ниту пак имаше контрола на раката да влијае. Топката го погаѓа во бицепс и за малку ќе си дадеше автогол. Ако бараш пенал барај тогаш за тоа што го држи играчот, за вакво “играње со рака“ никој не ти суди пенал во ПЛ. Само ако бараш влечење, тогаш и играчот на Челси во 1,3,4 од сликите употребува рака над Рајс, така да и тоа не би го судел никој.Има една МАЛА разлика. Тоа е што Нунеш воопшто не гледаше во топката. Како што можеш да видиш, главата во земја. Рајс ај што ја гледаше топката целиот лет, ај што го држеше играчот на Челси, на крај и направи движење со раката кон топката.
Ако сакаш да се жалиш од судиите вчера за со Сити, имаше едно газење од Черки, без топка, зрело за црвен. Тоа е далеку поголема судиска грешка, отколку ова што го тврдиш.

Пенал ли е ова?Daj be ne se blamirajte, cel svet vi se smee