Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Од лични причини мило ми е што изгуби Челзи, од фудбалски причини жално е што тепаа топчињата. :D

многу лити и бледи типчиња на темава.:love:

Очобол, ракојавление у пичку матер. не знам дали да ги гледам утакмициве до крај на сезона, лошо е за срцето.

Сериозно ова дека ќе го удреше во тело?
Положба на лактото исто како од Рајс високо далеку од тело доволно елементи за пенал исто како и ситуацијава кај Рајс само што ретко кој суди пенал против Сити при крај на натпреварот кога немаат време да возвратат.

Има една МАЛА разлика. Тоа е што Нунеш воопшто не гледаше во топката. Како што можеш да видиш, главата во земја. Рајс ај што ја гледаше топката целиот лет, ај што го држеше играчот на Челси, на крај и направи движење со раката кон топката.

Ако сакаш да се жалиш од судиите вчера за со Сити, имаше едно газење од Черки, без топка, зрело за црвен. Тоа е далеку поголема судиска грешка, отколку ова што го тврдиш.

Цела премиер лига е сведена на корнери и прекини, ама Арсенал само се зборува. Добри стеее, ама не кажувате дека имало правило ако си 5ти во лигата и даваш голови од прекини не се важе

Последно уредено:
Pa arno ama ne e prasanjeto na titula svedeno na gol od korner i mrtva igra u 90% od tekmite. Iskreno se nadevam deka City ke najde nacin da ja zavrsi mizerijava u nivna korist. Pogrda ekipa od ovaa na Arsenal ne sum videl odamna. Pokompletno sranje i igra kako Stoke ne sum videl odamna. Samo Arteta i Simeone umeat timovi so kapacitet da gi napravat podprosecni sranja

Pa arno ama ne e prasanjeto na titula svedeno na gol od korner i mrtva igra u 90% od tekmite. Iskreno se nadevam deka City ke najde nacin da ja zavrsi mizerijava u nivna korist. Pogrda ekipa od ovaa na Arsenal ne sum videl odamna. Pokompletno sranje i igra kako Stoke ne sum videl odamna. Samo Arteta i Simeone umeat timovi so kapacitet da gi napravat podprosecni sranja
Уште стоам на тоа дека си: Ретко, лито и бледо типче. + Тоа под дресот на Ливерпул, рамбовката маичка со Сити Амблемче ти е, како е тргнато ке ги сменат улогите со ваа од Ливерпул што ти е оти последните 4 сезони, 1 навиваш за Ливерпул и 3 за Сити

Последно уредено:
Има една МАЛА разлика. Тоа е што Нунеш воопшто не гледаше во топката. Како што можеш да видиш, главата во земја. Рајс ај што ја гледаше топката целиот лет, ај што го држеше играчот на Челси, на крај и направи движење со раката кон топката.

Ако сакаш да се жалиш од судиите вчера за со Сити, имаше едно газење од Черки, без топка, зрело за црвен. Тоа е далеку поголема судиска грешка, отколку ова што го тврдиш.
Рајс во нитуеден момент не ја гледаше топката, надоле му е главата пред да го погоди, ниту пак гледаше каде и дали ќе го погоди, ниту пак имаше контрола на раката да влијае. Топката го погаѓа во бицепс и за малку ќе си дадеше автогол. Ако бараш пенал барај тогаш за тоа што го држи играчот, за вакво “играње со рака“ никој не ти суди пенал во ПЛ. Само ако бараш влечење, тогаш и играчот на Челси во 1,3,4 од сликите употребува рака над Рајс, така да и тоа не би го судел никој.
A и после ситуацијаваа дадоа гол, така да и подобро што не добиле пенал, бидејќи има шанса и да се промаши пеналот.
1772404692869.png
1772404706999.png
1772404731045.png
1772404632921.png

Daj be ne se blamirajte, cel svet vi se smee
Пенал ли е ова?
Автоматски споено мислење:

И едно е да не сакате Арсенал да победи/да освои, ве разбирам и јас не би сакал ако не бев фан на Арсенал, ова е тежок очобол од фудбал. Но сосема е друго, селективно да се гледаат работите, наместо целата ситуација објективно да се гледа. Во истава ситуација Сар го влече Раја со раката за да не може да ја стигне топката која оди накај гол, од играчите од двете екипи има влечење... Се слагам дека ако беше гол немаше да е фаул над голманот бидејќи таков критериум се наметна во ПЛ, ама не барајте и пенал за ситуации кои се случуваат на секој корнер, влечење, тегнење, потпирање на играч за да скокнеш, раце на играчот кој го маркираш итн.

1772406461369.png
1772406533127.png

Последно уредено:
  • Љубов
Reactions: S.L
@Johnny B Што ќе изјасниш за моето непопуларно мислење за споредбата ВВД и Стам ?
Остатоков викаат дека Стам на 50 год игра подобро од ВВД сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom