Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Fanovi na Juve objasnuvaat sto i sto ne bilo blam vo Liga Sampioni. Drugarcinja ova sto se desava momentalno na timovite na Seria A vo Evropa pogotovo LSH e sram neviden nebitno kolku gi mrazam site ekipno, ova e zalno. Koi se BODO GLIMT I GALATA da ti davaat 5+ gola be, catenaccio ligata, strav i trepet za napagacite kur se trese vo ladna voda, prekinete i ne zborete poveke, istoto vazi i za Milan( grupi ne projdoa 2 od 3 pati prosli 5 godini koga igraa), a Napoli ne go ni spomnuvam nema potreba. Nema izgovori za ova, jaki ekipi ovie protivnici gi tepaat so vtor sostav i mladinci samo se praite udreni demek krenat e fudbalot site ekipi igrale sea, aj vi se molam

Ама кога играме играме..не од донерџие да губимо на кој местото не им е во ЛШ ,барем не толку далеку..
Наполи рука под рука со Слован и Петржалка ..
Играте, не знам кој тим освен Рома има јадено по седум гола на утакмица.

Види ги бре овие како мали деца, ама вие, ама вашиот тим.
Кај реков дека Јувентус има квалитетен тим и дека има јаки играчи и дека ја спасува Италија во Европа?

Ќе поедноставам- Јувентус е катастрофа и дно. Нула. Понижувањето од Галатасарај е тежок блам, како за Јувентус како клуб, така и за Серија А.

Интер тоа што го направи како убедливо прв во лигата да испадне со два порази од Бодо Глимт = во најмала рака срамно.

Но, чекај уште еднаш НО... бладањето на третиот профил на шака лака, алијас Курва Суд дека за Рома ништо не било случајно, дека имале трофеј во Интертото купот и само судијата ги заебал во финалето на Лига Европа е во најмала рака delusional...

не е срамота УБЕДЛИВО да се изгуби од бодо глимит........в година ,не е срамота да изгубиш од петр тиква итн итн

фудбал со одење - нема,а квалитетот на серие А е паднат на второлигашки фудбал .......интересот за купување на играчи од серие А во европските великани кои претендираат секоја година на освојување на ЛШ е никаков......еден Паз да не речам избркан од реал мадрид ја тероризира серие А,мален кој е на залез на кариера и тешко дека би заиграл во великан одлично се покажа во покаканата лига,хојлунд,мектоминеј,елмас играчи кои добиле шанса во големи тимови или проекти сега се стожерот на наполи ,играчи на кои никој сериозно не смета повеќе и да не набројувам повеќе

Последно уредено:
Види ги бре овие како мали деца, ама вие, ама вашиот тим.
Кај реков дека Јувентус има квалитетен тим и дека има јаки играчи и дека ја спасува Италија во Европа?

Ќе поедноставам- Јувентус е катастрофа и дно. Нула. Понижувањето од Галатасарај е тежок блам, како за Јувентус како клуб, така и за Серија А.

Интер тоа што го направи како убедливо прв во лигата да испадне со два порази од Бодо Глимт = во најмала рака срамно.

Но, чекај уште еднаш НО... бладањето на третиот профил на шака лака, алијас Курва Суд дека за Рома ништо не било случајно, дека имале трофеј во Интертото купот и само судијата ги заебал во финалето на Лига Европа е во најмала рака delusional...

Прво, за ова можам да те тужам за лажни искази и нарушување на углед :kafence:
Второ, си научил некои англиски термини кои неможеш на кирилица да ги напишеш, си напреднал :P
Трето, каков пенал си направи што го спомна Челик, секоја чест, највеќе ради тоа ти реплицирав и ќе си трпиш :pipi:

Имаат среќа Арсенал, ПСЖ и другите, што Интер реши да се посвети целосно на Серија А, со 10 бода предност пред Милан, кој не може да собере бодови на свој терен со Кремонезе, Пиза, Парма и уште поголема разлика со други клубови, кои и до 80 бода нема да стигнат.

Но, ете Интер решил да изгуби на два натпревари од Боде и им дал шанса на другите да освојат ЛШ, а тие се посветиле на борба за веќе освоена титула.

П.С. Оној Јуве беше подобар, но далеку од нивото на најдобрите клубови. Се виде тоа кога беше најпотребно.

Не е срамота да се изгуби од Бодо, тоа е екипа што ги има нашлакано и Сити, и Атлетико, Рома примија 60 гола од нив итн. Очигледно имаат голем раст како екипа и оваа пауза во првенството што сите ја гледаме како хендикеп, тие некако си ја свртиле во своја корист. Луѓето играат неоптоварени од ништо, и си ги користат шансите. Ние сме издишан коњ кој игра во умрена лига, подобро за нас во овој момент е да не се рчкаме со најјаките клубови, скудетото оваа година е повеќе и од доволно.

Убаво е што се порадувавте на темава што сме испаднале, тоа и ќе ви остане. Во април, Милано ќе биде сино-црн, братот форца АЦМ ќе се теши со километарски постови, 2-3 ликови пак ќе ги спомнат Бодо и ПСЖ а во себе ќе ронат солзи, и така.
Елај си при нас батали таа работа, нашата борба е праведна, за идеали, имаме повеќе трофеи, повеќе легенди, поголема и почесна историја.

Ама кога играме играме..не од донерџие да губимо на кој местото не им е во ЛШ ,барем не толку далеку..
Наполи рука под рука со Слован и Петржалка ..
Не си прави и ти филмови од 2005/06 сезона. 20 години пројдоа од тогаш.
Турска лига се повеќе може да се носи со Итаљанска. Види спореди трансфери кај нив и овде у последниве 2-3 сеозни. И ќе видиш на кое дереџе е цела лига.

Турска лига се повеќе може да се носи со Итаљанска.
Не трескај брат, тоа турската лига е најслабо нешто у свет. Земи гледај некоја утакмица ќе видиш за што зборам, екипи без компас, одбрана нема, Галата и Фенер праат по 200 000 шанси секој меч и нив им праат по 100 000 од што не постојат одбраните и општо концепција.

Кога кажував пред некоја година дека лигата е катастрофа и дека тие 3 финалиња што ги играа тогаш Интер, Рома и Фиорентина мислам беа чиста случајност, интерашите на таквото ми се качија.

Јадете го сега од Бодо Глимт :pos:
Уау, големиот праведник Мондо, чиста случајност и игра на среќа било што Интер во три години играл две финалиња во ЛШ, ама тоа што Интер излегол од факинг вториот од Норвешко првенство е реалноста, тука не станува муабет за никаква среќа, стативи и 40 удари кон гол, едноставно Бодо Глимт со 50 милиони тим вредност е прејак, и тоа ја одсликувало реалната ситуација...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom