Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Ovaj tim na Kumanovo e nov,kolku so znam klubot za koj vie navivate toni vo dolgoj I kuznaj dali postoi.Da ne vi tekni od utre da navivate za Baskimi?
А овј РК Пелистер, е пелистер или Работник? Затој што при фузију правно лице остана на Работник а Пелистер отиде у втору (т.е. именувана прва лига) лигу :)

Кога не ти одговара напишаното бараш бан а ?
baram so sakam na moj pod forum
so ne mi odgovra?
to so napisa oti nas ne nemalo na rakomet a vie ste se tepale so fa i cpb vo ohrid?
za to da go pomislis a ne da go napisis treba da si blago retarditar ili evenutalno so nekoja druga bolest
aj gubi se i ti i sobieri si gi cetnicite so tebe od ovde

А овј РК Пелистер, е пелистер или Работник? Затој што при фузију правно лице остана на Работник а Пелистер отиде у втору (т.е. именувана прва лига) лигу :)
Koga ne si informiran nemoj da pisis,vlegvas od greska vo greska.

Џабе се објаснуете, неможеш да водиш дијалог сʼс ликови од Битола/Прилеп мислу дека тија градови су застанати у 2005ту годину Бучко е премиер...

Дај не трујте сс глупости да зборимо како људи за кошарку...

Зошто Марјан Илиевски нејќеше да ја води екипата кога го исклучија Борче? Во кое својство е во Пелистер сега?

неможеш да водиш дијалог сʼс ликови од Битола/Прилеп мислу дека тија градови су застанати у 2005ту
да зборимо како људи за кошарку
odluci se sega
zaostanati sme ili ke zborsi ss ljudi ..
jas iskreno ne vervav deka mozi da ima pogolem kancer od skopjani i po samo bendisani vo cela drzava ama ovie 3-4 dena totalno go smenav mislenjeto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom