Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.639
- Поени од реакции
- 18.287
Ostaj ne zezaj i na ovaa ke i najda mana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa gadno prezime imaOstaj ne zezaj i na ovaa ke i najda mana

Кој ќе ја теши Вики сегаПрегледај го приврзокот 469017
Го оставам минатото зад себе,
лебдам во просторот меѓу се што поминало и се што треба да дојде како привлечна неизвесност, тука сум без никакви притисоци затоа што љубовта ме поврза со бесконечноста.
Да ти ми даваш живот повеќе за двајца, како одново роден по сите мои умирања и одново среќен по сите мои раѓања, со твојата љубов знам никогаш нема да останам сам.
Претера и ти. Не и се идеални забите ама многу и се далеку од тоа дека лапнала петарда.забите на типкава ѝ се ко петарда да ѝ пукнала во уста. Настрана шо се гледа дека вришти фотошоп. Ама тоа е.
Девојката има симпатична насмевка и у фаца изгледа ко просечна МК девојка (барем на слики).Претера и ти. Не и се идеални забите ама многу и се далеку од тоа дека лапнала петарда.
Ќе се намали популацијата на форумов.
Оваа се утепа од фалење дека е natural а кутрата само на фаца има +5 операции направено. Плус цицки силиконски и гзот нејќе да е природен.Прегледај го приврзокот 469474
Ана Стојанова
Ja gledam vo teretana i kako sto e niska, a vo nozete i zadnikot ogromna, gradba ima kako nfl kvorterbek.Оваа се утепа од фалење дека е natural а кутрата само на фаца има +5 операции направено. Плус цицки силиконски и гзот нејќе да е природен.
многу пребирате некако.