La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Коментаторов вика, Атлетико како игра поише личи на Барселона отколку на себе :pos:

Изгледа ме прочита некој :vozbud:
Атлетико ли е Барса ли е, Лукман ли е Меси ли е, 45 минути не трепнав

ќе ме банираат за расизам перманентно
Нема.
Вратите секогаш ти се отворени во Фан Клуб Милан доколку останеш на позитивната страна на расизмот.

Полуфинале Атлетико - Барса, првата на Метрополитано, реваншот на кампот

Овој пат лаганица врвиме :cool:

Зицер. А замисли да не ве посакаше ждрепката и да мораше да играте на Сан Мамеш.

Нека биде спектакл како лани. Лудница утакмици. И ние сме во форма и вие, ќе биде јако.

Нека биде спектакл како лани. Лудница утакмици. И ние сме во форма и вие, ќе биде јако.
За неутралните фанови, убо е шо се игра првиот натпревар на Метрополитано, ќе мора на победа да оди Чоло оти на кампот ќе биди екстремно тешко.

Си фали Депортиво во прва лига. Примера немам гледано активно може 10 години :D
Прва победа на домашен терен од крај на ноември. Тешка битка за да се избори бараж, мислам дека првите 2 места се недостижни со оглед на неконстантноста.

Утре пекол на Метрополитано, најбитниот натпревар за Чоло со оглед дека во лигата немаме шанси а во ЛШ бетер.
Беба ми се успива во 19/20 часот најдоцна а како ми се гледа фудбал со моиве дома, со пиво, со мезе, со пискотници, со расправии :LOL: ...
Сега како глувонема да сум, дава гол/ прима гол Атлетико мрмлам в постела :ROFLMAO:

Утре пекол на Метрополитано, најбитниот натпревар за Чоло со оглед дека во лигата немаме шанси а во ЛШ бетер.
Беба ми се успива во 19/20 часот најдоцна а како ми се гледа фудбал со моиве дома, со пиво, со мезе, со пискотници, со расправии :LOL: ...
Сега како глувонема да сум, дава гол/ прима гол Атлетико мрмлам в постела :ROFLMAO:

Ќе ви се поклопат коцките утре, Педри/Рафиња/Рашфорд веројатно повредени. Тројца на Јамал и толку е од креативноста кај Барса, нема кој да повлече топка напред.

Ќе ви се поклопат коцките утре, Педри/Рафиња/Рашфорд веројатно повредени. Тројца на Јамал и толку е од креативноста кај Барса, нема кој да повлече топка напред.
Нели Рафиња се враќа утре ?
Не знам, Атлетико чудни се, го мелат Бетис во купот на гости, по три дена губат дома 0:1 со топка не се споија. Јесте небитен натпревар и се чуваа ама срамота е бе.
Алварез од Октомври во лигата нема гол ако не се лажам.
Бариос исто нема да е спремен утре а тој е моторот моментално на тимот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom