- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.644
- Поени од реакции
- 4.619
Коментаторов вика, Атлетико како игра поише личи на Барселона отколку на себе 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нема.ќе ме банираат за расизам перманентно
Зицер. А замисли да не ве посакаше ждрепката и да мораше да играте на Сан Мамеш.Полуфинале Атлетико - Барса, првата на Метрополитано, реваншот на кампот
Овој пат лаганица врвиме![]()
Финалето лани таму се играшеЗицер. А замисли да не ве посакаше ждрепката и да мораше да играте на Сан Мамеш.
Нека биде спектакл како лани. Лудница утакмици. И ние сме во форма и вие, ќе биде јако.Полуфинале Атлетико - Барса, првата на Метрополитано, реваншот на кампот
Овој пат лаганица врвиме![]()
За неутралните фанови, убо е шо се игра првиот натпревар на Метрополитано, ќе мора на победа да оди Чоло оти на кампот ќе биди екстремно тешко.Нека биде спектакл како лани. Лудница утакмици. И ние сме во форма и вие, ќе биде јако.
Точно, ако информациите ги добиваш од индијски и нигеријски мим страни на фејсбук.

...
Утре пекол на Метрополитано, најбитниот натпревар за Чоло со оглед дека во лигата немаме шанси а во ЛШ бетер.
Беба ми се успива во 19/20 часот најдоцна а како ми се гледа фудбал со моиве дома, со пиво, со мезе, со пискотници, со расправии...
Сега како глувонема да сум, дава гол/ прима гол Атлетико мрмлам в постела![]()
Нели Рафиња се враќа утре ?Ќе ви се поклопат коцките утре, Педри/Рафиња/Рашфорд веројатно повредени. Тројца на Јамал и толку е од креативноста кај Барса, нема кој да повлече топка напред.