Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
@bijons

IMG_20260202_103853.jpg

Пијалоков ме потсеќа на @Ska Maniac, кој е бел, а поради некои ектремистички ставови и монструм. Ergo, white monster:

Прегледај го приврзокот 468474

:lolzz:
Сакаш да ти расакажувам за тоа дека овие 3 линии не се рандом гребаница туку буква, знак од талмудот што означуваат демон (чудовиште) што е во корелација со името на пијалоков или повеќе сакаш да ти пратам мои онлифанс слики за беспари во ПП ?

Сакаш да ти расакажувам за тоа дека овие 3 линии не се рандом гребаница туку буква, знак од талмудот што означуваат демон (чудовиште) што е во корелација со името на пијалоков или повеќе сакаш да ти пратам мои онлифанс слики за беспари во ПП ?
Првото првото првото!

Мене не ми се дига на глупи женски. Ќе ти се дигне на ваков токмак?
Не му се диза, за тој е и педер.
На 80 посто од педери или не им се диза или им е мал, па за да не се поругаф пред женски, ке ебеф мушко гз.

А остали 20 посто су елита,евреи,масони и рапери.

На 80 посто од педери или не им се диза или им е мал, па за да не се поругаф пред женски, ке ебеф мушко гз.

А остали 20 посто су елита,евреи,масони и рапери.
Па нормално на женско дека не му се дига, јас прашав за тој точакот од погоре. Тој е машко. :pos:

Па нормално на женско дека не му се дига, јас прашав за тој точакот од погоре. Тој е машко. :pos:
Ненене не на женско, него уопште не имс се диза, па затој си тражиф утеху у црну мушку рупу.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom