Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да ти расакажувам за тоа дека овие 3 линии не се рандом гребаница туку буква, знак од талмудот што означуваат демон (чудовиште) што е во корелација со името на пијалоков или повеќе сакаш да ти пратам мои онлифанс слики за беспари во ПП ?Пијалоков ме потсеќа на @Ska Maniac, кој е бел, а поради некои ектремистички ставови и монструм. Ergo, white monster:
Прегледај го приврзокот 468474
Првото првото првото!Сакаш да ти расакажувам за тоа дека овие 3 линии не се рандом гребаница туку буква, знак од талмудот што означуваат демон (чудовиште) што е во корелација со името на пијалоков или повеќе сакаш да ти пратам мои онлифанс слики за беспари во ПП ?
Legendi ste i ti i @Ska Maniac ....Првото првото првото!

Ред зурла кога би гостувал во рандом подкаст.

Aha, mu ja zede merata?Балканците најубај лујџе на светот. Би го слушал 24/7 да ми кажува за земјата.![]()

Која е оваа и по што е позната ?
Каролин ЛевитКоја е оваа и по што е позната ?
Мене не ми се дига на глупи женски. Ќе ти се дигне на ваков токмак?Балканците најубај лујџе на светот. Би го слушал 24/7 да ми кажува за земјата.![]()
Не му се диза, за тој е и педер.Мене не ми се дига на глупи женски. Ќе ти се дигне на ваков токмак?
Па нормално на женско дека не му се дига, јас прашав за тој точакот од погоре. Тој е машко.На 80 посто од педери или не им се диза или им е мал, па за да не се поругаф пред женски, ке ебеф мушко гз.
А остали 20 посто су елита,евреи,масони и рапери.

Ненене не на женско, него уопште не имс се диза, па затој си тражиф утеху у црну мушку рупу.Па нормално на женско дека не му се дига, јас прашав за тој точакот од погоре. Тој е машко.![]()