Затоа реков дека ако генерализираш сме се изолирале, е исто како да кажам дека тоа го правите за социјални мрежи. Истото генерализирање кон твојата генерална насока.
Прво ми одземаш зборови (напишав слушање И гледање) а потоа си додаваш твои како да сум ги кажал (лигавење и педерска работа). Јас ти викам дека ако сум препуштен пречесто во момемтот со моите, тогаш смеам да не се радувам на МОЈОТ роденден? Ајде, можеш ти подобро да дискутираш, самиот сум бил сведок. Ти реков дека рефлектирате и само претпоставувате за работи кои не може да ги сфатите, а кога некој ви објаснува не читате туку барате зборчиња на кои може да се реплицира.
Не е проблем начинот, збориме за желбата да тоа се акцентира. Замисли дека секој ден си наздравуваме па не мора да е тоа поради роденден, за полесно да сфатиш дека само претпоставуваш и проектираш лични ситуации. Утре кога ќе хејташ Валентајн ќе ти кажам де бе човек не се изолирај пушти душа, пивни винце, дај му на
@PloTwist кога дошол специјалниот ден, ќе викаш ауу wot ама си прост. Не сакам јас такви лигави денови.