A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да провери дали Viasat Kino каналот (бивши ТВ1000) има глас?
Гледам бесплатно се пуштени Viasat Kino и Арена Адреналин каналиве, ваљда за Нова Година, али на Viasat нема глас, на Адреналинов има.
Нема и кај мене,иначе тие два канали се слободни веќе 2,5 месеци сигурно,а може и повеќе пошто не проверувам често...

Мислам до крај на Јануари празничен подарок е. Кај мене на XploreTV преку ресиверот и андроид боксот и на мобилната апликација се сите уклучени само оној пакет кај што се Prva и B92 не ги уклучиле.

Дури и албанските канали се уклучени.
Кај мене ниту еден дополнителен пакет не вклучија за празниците.

Нема и кај мене,иначе тие два канали се слободни веќе 2,5 месеци сигурно,а може и повеќе пошто не проверувам често...
случајно притиснав на далинското погрешна бројка иначе немаше ни вчера да го дознаам ова.

Јас имам пакет M со избор на 2 дополнителни бесплатни пакети и освен тие пакети кои што ги имам цело време друг дополнителен пакет не ми вклучија.

Јас имам пакет M со избор на 2 дополнителни бесплатни пакети и освен тие пакети кои што ги имам цело време друг дополнителен пакет не ми вклучија.
Јас сум на L пакет. И на порака пратија дека ќе има бесплатно новогодишно отклучување на канали еден месец.

Утредента гледам се е отклучено само не е тој пакетот отклучен каде што се B92, Prva..

Од дополнителни пакети јас имам исто два вклучени еден тој Еxtra и еден тој Balkan 8 +

Исто така следеше во претплатата и дополнотелно избор Skyshowtime или Netflix. Одбрав Skyshowtime зошто има мак превод а следи и плус тв канали

Последно уредено:
Гледам овие им се регистрирани.
Muzzik
R&R Muzzik
POP Star
ZZ TV
Flashback

Дали ова е замена за MTV музичките канали?

Гледам овие им се регистрирани.
Muzzik
R&R Muzzik
POP Star
ZZ TV
Flashback

Дали ова е замена за MTV музичките канали?
И јас ги видов, најверојатно тие ќе бидат замената за MTV,но сигурно ќе ги стават во основиот пакет како што до сега беа MTV освен MTV 00s само тој не беше во некаков пакет.

Добро шо пуштиле ама ова е боранија...за жал
Битно ќе им се бројат како дел од понудата на тв канали. Тоа е најважно за А1. За нас - кој не прашва...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom