Хеј ќеј,
Ми пишал еден во Октомври 25та на Ромео. Јас не сум вратил, ваљда дека многу заинтересиран.
Ми пишал пак сега, ај од досада вратив, ако толку му е мерак че го издупам. Труја со глупи прашања. Па прашува големина на кур. Бетер досадно ми стана. Мал е му велам.
Има курви во градов. Еден е позната курва, аудиопораки ми праќаше, уште по гласот го сетив, ароганција. Македонец?? Ми рече. Вие и Грците сте биле нај, се слуша. Другар Србин го одби овај и тој му врати тантруми дека него никој не го одбил, ах бич плиз. За се има прв пат - ова се мажи бодомси кеј, кој обожуваат да повредат други мажи, ете и такви имаме меѓу нас. Тој се решава да е бодом не од шо му е мерак да му го пикаат, туку од шо гледа да собери шо е можно повеќе колбаси, да не е верен и да го повреди секој кој ќе му застани на патот.
И овај досадава сега, ми даде слична опната енергија, ама бев толку прозевлив и незаинтересиран шо не сетив дур не видов што пишува. Не одговара му реков, барај друг. Одма тантрум. Не ни блокирам, само отстранив чат да не труја.
Ја не сум таков, кеј. Ако видам дека некој ми се бендисува одма му кажувам, дури и ако не сакам да го сретнам.
Пример вечерва исто ми пиша еден... боах, лепотан. Еден нос голем прав, лице ко кукла. Одма сетив нешто. Ми вели нов си во градов? Не, веќе 5 години. Не те знам. Па не сум дел од геј сцена и несакам да бидам му вратив, пошто видов многу такви курви има за пријатели. Па, и јас не сум дел од геј сцена ми врати. (Пфф) Не му одговорив. Јас не судам на некој пред да го сретнам ми врати. Океј супер за тебе му вратив. Ми вели ти го имаш за другар ликот кој е на сите геј журки, па уште и коментираш. Пффф, тој лик е злато му вратив. Знам, ми одговори.
Му реков, многу си згоден, но, несакам средба. Зошто? ме праша. Ти му велам 38 години со вереник, бараш забава. Јас со 30ет, сам, се вљубувам. Ти си можен кандидат за вљубување. Место да му глумам лудило, му кажав реални причини. А не, ми рече, со вереник сум, вљубување не. Па затоа не сакав ни јас средба (оти натегаше). Да, ама јас сакам многу со тебе, ми врати. Океј тогаш, му реков можи 1на средба. Ќе видиме дали ќе е една или повеќе ми врати.
Не. Мораш да поштуваш тоа што ти кажувам и што сум искрен. Јас не сакам вљубување повеќе или една средба колку да истераме мерак или ич. Океј, тогаш 1на ми врати.
Вчера се сретнав со еден срцка, тој за кој ми искоментира овај, дека бил проми и на сите журки, на еврејски е тетоворан на гради, дека ноќта е сенката на земјата. Со сино мастило. Го немав пола година видено, дека со Хрватот бев цело време. Црна Орхидеја прснав на гради пред да се облечам, кај 1 саатот бев во неговиот Пентхаус. А во 6 требаше да станиме за на работа хаха. Падна и галење на крајот. Иако тој нејчи го скокоткало да го бакнувам на врат и да му дишам во уво. Пфф галењето е најдобриот дел му велам, доправа треба да учиш. А Србинот беше мераклија за ова - маж од 192цм, ама љубовџија ко Византиецот, тој ко што ме бакнувал кеј никој до сега, одстрана на торзото надолу до препони - БАЛКАНЦИ ДА СЕ ЗНАЈ. Со него 8 пати се сретнав во Октомври. Најдобар секс во животот.
На овај вчера, му велам ко Зевс и Скандинавец да се сретнале. Ја типичен балканец, а тој син викинг, со очи и глас груби викиншки. Ми вели, и пак и едниот и другиот го сакаат истото - вака или така луѓе. Мхм, му вратив. Фино беше, си заминав, доста задоволен.
Yeah I may be bad, but I'm perfectly good at it.
Видеото е sketchy ако ви е гледано. Таа од the Press, шо зема notes за Ријана ја замислувам ко топла. И кога би бил стрејт ја би пре со незе, отколку со Ријана.