Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Peter Crouch ️: "When I was at Liverpool we did Secret Santa. I got the gaffer, Rafa Benitez, so I bought him José Mourinho's book… it was a guide on how to win the league.

"It was when Chelsea were winning everything. I was there when he opened it."

FB_IMG_1767422080843.jpg

Крауч, легендо! :pos:

@Vanlok знам дека не пратиш фудбал. Те тагнав чисто за статистикава да ја видиш.
Screenshot_20260115_154522_Instagram.jpgScreenshot_20260115_154550_Instagram.jpg

Мулти култи провинција во Франција која дава пари за мали црнци да шутираат топка? :unsure:
Пази ова не се рандом обиди од фудбалери, ова ти се играчи што толку биле тренирани, обучувани и било вложувано во нив во Франција што решиле да играат за нивната репрезентација и селектирани се како најдобри на своите позиции.
Башка чим 107 африканци од 32 африкански репрезентации се родени во Франција можеш да замислиш како буквално цела Африка е преселена таму.

Лошо е да, лол, ама не е полошо од Артета со зајакот и шатката... или сијалицата што ја шеташе со продужен низ соблекувална
Автоматски споено мислење:

Пази ова не се рандом обиди од фудбалери, ова ти се играчи што толку биле тренирани, обучувани и било вложувано во нив во Франција што решиле да играат за нивната репрезентација и селектирани се како најдобри на своите позиции.
Башка чим 107 африканци од 32 африкански репрезентации се родени во Франција можеш да замислиш како буквално цела Африка е преселена таму.
Не е буквално цела Африка преселена лол

Ама најмногу се таму.

Последно уредено:
Лошо е да, лол, ама не е полошо од Артета со зајакот и шатката... или сијалицата што ја шеташе со продужен низ соблекувална
Автоматски споено мислење:

Не е буквално цела Африка преселена лол

Ама најмногу се таму.
Ќе ме умрат готово :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom