A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да провери дали Viasat Kino каналот (бивши ТВ1000) има глас?
Гледам бесплатно се пуштени Viasat Kino и Арена Адреналин каналиве, ваљда за Нова Година, али на Viasat нема глас, на Адреналинов има.
Нема и кај мене,иначе тие два канали се слободни веќе 2,5 месеци сигурно,а може и повеќе пошто не проверувам често...

Мислам до крај на Јануари празничен подарок е. Кај мене на XploreTV преку ресиверот и андроид боксот и на мобилната апликација се сите уклучени само оној пакет кај што се Prva и B92 не ги уклучиле.

Дури и албанските канали се уклучени.
Кај мене ниту еден дополнителен пакет не вклучија за празниците.

Нема и кај мене,иначе тие два канали се слободни веќе 2,5 месеци сигурно,а може и повеќе пошто не проверувам често...
случајно притиснав на далинското погрешна бројка иначе немаше ни вчера да го дознаам ова.

Јас имам пакет M со избор на 2 дополнителни бесплатни пакети и освен тие пакети кои што ги имам цело време друг дополнителен пакет не ми вклучија.

Јас имам пакет M со избор на 2 дополнителни бесплатни пакети и освен тие пакети кои што ги имам цело време друг дополнителен пакет не ми вклучија.
Јас сум на L пакет. И на порака пратија дека ќе има бесплатно новогодишно отклучување на канали еден месец.

Утредента гледам се е отклучено само не е тој пакетот отклучен каде што се B92, Prva..

Од дополнителни пакети јас имам исто два вклучени еден тој Еxtra и еден тој Balkan 8 +

Исто така следеше во претплатата и дополнотелно избор Skyshowtime или Netflix. Одбрав Skyshowtime зошто има мак превод а следи и плус тв канали

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom