Ма остај тоа, ти Train Dreams уште не си го изгледал. Зошто?Го додадов во library. Ѕирнав трејлер бидејќи ќе поминеше под радар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма остај тоа, ти Train Dreams уште не си го изгледал. Зошто?Го додадов во library. Ѕирнав трејлер бидејќи ќе поминеше под радар.
Не знаев дека сум толкава плачипичка, ама филмов навистина, навистина ми остави огромен впечаток и ме натера да пуштам солза. Филм за тоа што е љубовта и што значи навистина да сакаш некого. Според мене, најдобрата љубовна драма по (500)Days of Summer! Знам дека уште сум под импресии и затоа може и малку претерувам, ама мислам дека нема да ме излаже впечатокот и дека ова ќе ми остане врежано во меморија уште долго.Јас буквално ништо не знаев за филмот освен дека Елизабет Олсен е во него и мислам дека тоа придонесе ептен да ми се допадне. Не знаев зошто гледам некои старци на почетокот. Изненадување ми беше кога дознав за што е филмот уствари, како и твистот кога се појавува Елизабет. И мене ми се погоди во вистински момент да го гледам и ме фати на емоција.Многу, многу, многу ми се допадна Eternity! Фала ти @Донев за предлогот. Треба изгледа почесто да ве слушам тука пред да гледам нешто следно. Ми требаше нешто вакво периодов, да се потсетам на нешта кои мислам дека сум ги заборавил.Не знаев дека сум толкава плачипичка, ама филмов навистина, навистина ми остави огромен впечаток и ме натера да пуштам солза. Филм за тоа што е љубовта и што значи навистина да сакаш некого. Според мене, најдобрата љубовна драма по (500)Days of Summer! Знам дека уште сум под импресии и затоа може и малку претерувам, ама мислам дека нема да ме излаже впечатокот и дека ова ќе ми остане врежано во меморија уште долго.
Love isn't just one happy moment, right? It's a million. And it's bickering in the car, and supporting someone when they need it, and it's growing together, and looking after each other.
@wot , @Донев - во кој Eternity би отишле после вашата смрт?
Зависи, уште сум со првата, не сум ја запознал втората ми жена.wot - во кој Eternity би отишле после вашата смрт?
На местото мислев, не со кого би бил таму. Јас на пример, мојот Eternity го знам - местото во кое израснав. Никогаш не би ми здосадило да сум таму засекогаш.Зависи, уште сум со првата, не сум ја запознал втората ми жена.![]()

Првите 3 филма у highest rated не само што ги немам глеано немам ни чуено за нив.Можеби веќе сте виделе, но дел од традицијата е, па и да сте виделе...
it's
LETTERBOXD 2025 YEAR IN REVIEW
ladies and gents!

Не се излезени на торенти се уште. Третиот, Marty Supreme, е моментално најголем фаворит за освојување на Оскар за најдобар филм.Првите 3 филма у highest rated не само што ги немам глеано немам ни чуено за нив.
Ме замисли дали е ова позитивен или негативен податок за мене![]()
Педерска е многу. Има многу изроди чие мислење е небитно. IMDB е измислена. Да не беше форумов никогаш не би направил лб. Вака ми е ок дека можам да видам вие како сте оцениле филм, иначе рејтинзите од другите корисници не се воопшто битни.LB > IMDB
Од кој аспект не се релевантни ЛБ?