Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Сентименталноста и субјективноста на фан-базата на некогаш најголемиот клуб на сите времиња, го доведоа во оваа состојба клубот.

Од влав дека е стиснат, политичар дека краде, и од фан на Јунајтед критика кон сопствен играч никогаш нема да слушнеш.

Топ 3 голмани звучи примамливо - кои се другите двајца според вас? И како би ги рангирале - топ 3 може да е трет, може да е прв.

Сентименталноста и субјективноста на фан-базата на некогаш најголемиот клуб на сите времиња, го доведоа во оваа состојба клубот.

Од влав дека е стиснат, политичар дека краде, и од фан на Јунајтед критика кон сопствен играч никогаш нема да слушнеш.

Топ 3 голмани звучи примамливо - кои се другите двајца според вас? И како би ги рангирале - топ 3 може да е трет, може да е прв.
Што е битно за некој дали е во топ 10 или топ20 битно е дека постерата на Ферги он не држеше во живот и беше прогласуван мислам два три пати за играч на сезоната, али до толку си инат што нормално нема да те убедам јас сега во спротивното
Иначе на Далот секој натпревар сто мајки и шајки му се ебаваат па тука се упте Угарте, Шешко па чак и Мејно кој ке изигра само пет минути ама ај ке маваме форс нешто сега

Самата разврска на ситуацијата, односот меѓу играчите и реакцијата на останатите играчи (непостоечка), кажува за тоа дали е за црвен или не.

Тоа сакам јас да кажам, тебе на камера ти изгледа како да му скока од втор спрат на нога, на самиот Доргу му е “несмасен потег”.

Нема врска со Јунајтед, генерално ако така се заврши ситуацијата, истото ќе го кажам.

Не ме чепкајте за ДДГ, голман по форма, и голман на сите времиња има разлика. На форумов каков хајп се ствараше за него, за сега да е голман во 19-тата екипа во Серија А, а да не заборавиме, прајмот од 2-3 спектакуларни сезони (каде што беше одличен) го немаше во шампионски тим, освен ако сами не си го ставате клубот таму.

Сѐ додека се хајпате на спектакуларни голмански одбрани како единствен параметар за тоа некој голман дали е добар или не, ќе се палите на ДДГ, Онана и слични.

Ако има признание за голман со “најспектакуларни одбрани”, “најмногу вадење од гомна кога тимот бил тапа” - тогаш симнувам капа, стварно е број еден во тој поглед и не се зафркавам.

Едноставно, ДДГ е слаб на притисок, кога се очекува од него, кога влогот за првенството/натпреварувањето е голем. И не е само он таков, има еден куп голмани и играчи, трпаат по 10-15 гола на кој стигнат, доаѓа четврт-финале ЛШ, му се сечат нозе како да е дојден од селска лига. Така не се станува светски играч.

Во Шпанија му беше замена на Унаи Симон, па и се повлече порано од репрезентација, ама они не знаат што е и како е, ние знаеме.

Да не заборавиме дека една сезона (23/24) беше и тиктокер, и не можеше да најде клуб, а беше во “топ 3 голмани во светот.”

Арсенал, Челзи, Сити, Реал (освен тогаш со факс машината), Барса, Интер, Јуве, Милан, Наполи, ПСЖ, Баерн, Дортмунд немаа пројавено интерес, ниту беше поврзуван нешто посериозно ниту ништо. На крај отиде во Фиорентина, а сега таа истата да е 19-та. Не велам дека е он крив за тоа, ама да бил толку добар, ќе го потпишеа Интер, Наполи во најмала рака, наместо да им бранат слаби голмани како Мерет/Вања или Зомер.

Пола мислења од тоа време ми се избришами, бидејќи добивав хаха-реакции и одговори од Фрос-армијата во тоа време :)

Не велам дека не сум грешел и јас во проценките за некои голмани, ама вака кога ќе се навратам, на големата слика, повеќе испаднаа моите тврдења и теории.

Toнеш се подлабоко. Доргу е лик кој во ЛЕ отиде на судијата, и му кажа да поништи веќе досуден пенал за Јунајтед. Нема никаква врска неговата реакција со тоа дали е црвен или не. Дечкото нога да му скршат, нема да писне. Мутав е за такви работи. Разбираш?

Еве ти, од поранешниов шеф на судиите во ПЛ. Ова вториов пост, дека "сентименталноста и субјективноста" на фановите го донеле клубот каде што е сега... Нашетан лик си, сакам да верувам дека тролаш. Зашто не е можно дека си сериозен.

Што е битно за некој дали е во топ 10 или топ20 битно е дека постерата на Ферги он не држеше во живот и беше прогласуван мислам два три пати за играч на сезоната, али до толку си инат што нормално нема да те убедам јас сега во спротивното
Иначе на Далот секој натпревар сто мајки и шајки му се ебаваат па тука се упте Угарте, Шешко па чак и Мејно кој ке изигра само пет минути ама ај ке маваме форс нешто сега
Сега и вие веќе сте против своите играчи, што е нормално, но тоа требаше да биде многу порано.

Нема врска форс морс, нека сте во право.

@vidooq океј е, мене не ми е логично таквиот сплет на настаните да доведе до црвен, нема врска дали е играч на Јунајтед или обратно.

Не викам дека фановите се директни виновници де нормално, ама тимот им се распаѓа, играат непостоечки играчи, а тука се прават планови и математики за ЛШ, топ 4/5 и не знам какви доближувања кон врвот. Во заблуда сте за квалитетот и способноста на вашиот тим, па оттаму и револтот.

Вие повеќе треба да размислувате како да не станете мид-тејбл тим, или пак да се борите за опстанок.

Не е битно, да не ја полниме темава за џабе, нема да коментирам ништо околу Јунајтед. А и не знам кога некој ви докажал нешто :)

Тоа ти викам, хејтот не ти дава да си објективен, туку како што си пиша и самиот, си субјективен. Спортски поздрав.

Еве ти кажи му ако не...
Кај да барам вакво
Еве ти кажи му ако не...
Јас за вакви ретки и лити типчиња каа што сте ви 2цата сум отворен у ЛАЈВ у било кое време да ви искажам лично мислење кај што сакате вие 2ца и тоа да го споделиме, јас не сум глуми ПИЧКА како што сте ви двајцата и да коментирам други инфрастратури шо и како да јадам гомна за туѓи екипи. Јас си навивам за Арсенал и не ме интересира никоа друга екипа шо и како се понаша на терен. А за литото и бледото типче, лично и персонално јас сум Горан Милев и може да ме најде било каде на коа било социјална мрежа и да си дадеме наше лично мислење за екипата за коа што навиваме. A до тогаш и после тоа може само да го папа!!!

Последно уредено:

Ти кажал ли некој дека си ретко, бледо и лито типче?

Кај да барам вакво

Јас за вакви ретки и лити типчиња каа што сте ви 2цата сум отворен у ЛАЈВ у било кое време да ви искажам лично мислење кај што сакате вие 2ца и тоа да го споделиме, јас не сум глуми ПИЧКА како што сте ви двајцата и да коментирам други инфрастратури шо и како да јадам гомна за туѓи екипи. Јас си навивам за Арсенал и не ме интересира никоа друга екипа шо и како се понаша на терен. А за литото и бледото типче, лично и персонално јас сум Горан Милев и може да ме најде било каде на коа било социјална мрежа и да си дадеме наше лично мислење за екипата за коа што навиваме. A до тогаш и после тоа може само да го папа!!!
Како да ти пишам после ова? Пасивно ми се закануваш дека ќе го јадам после муабетот.

Милев и ЕсЕл аргументираат кој е лито типче визуелен приказ

Melissa Mccarthy Fight GIF by Saturday Night Live

Дани во дискусијата откако изолирано е цитиран 2 пати:

im innocent love and hip hop GIF by VH1

Останатите кои се чудат зошто од ПЛ темата стигаат известувања, кога викендов се игра Фа куп:

Murder She Wrote Popcorn GIF

Последно уредено:
Man United will only play 40 games this season following their exits from the cups along with no European football.

The last time they played just 40 games in a season was in 1915 due to the World War.

Види ги овие, вековен срам пробиле.
Чекај уште е рано, уште немаме обезбеден опстанок. :D

Man United will only play 40 games this season following their exits from the cups along with no European football.

The last time they played just 40 games in a season was in 1915 due to the World War.

Види ги овие, вековен срам пробиле.

Каков фудбал играат, ова е ментален одмор за секој навивач на Јунајтед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom