Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .

Ште забрани Трампчо и соларни оНели и ветерници

Ште забрани Трампчо и соларни оНели и ветерници

Ќе има повеќе за европејците и за Кинезите. :D

• Хаха
Reactions: A__
Па и да не го удрила полицаецот која си ти да не почитуваш полициски одредби? Денес ќе избега она со возилото утре ќе си рече друг чим онаа избега ќе избегам и јас и така пополека добиваш рамковни кој ќе прават што сакаат. Затоа ги сечеш од сам старт
А и да не беше убиена што мислите колку време ќе скапеше во затвор?

И досадни сте со ова, нели вреди денес човечкиот живот. Тој човечки живот вреди онолку колку што си направил да вреди. Оваа својот живот очигледно не си го ценела чим реши да тера некој авторитетот кај што не треба, па што имам јас да и го ценам.
А и ако ги цениме сите човечки животи тогаш испаѓа дека и Хитлер бил греота.

^^ Го пренесов овој момент 2-3 страни поназад. Го објаснува мајндсетот на џандарот, и дека одлуката веројатно била во миг/афект... Крајно сѐ е полудено таму, и на двете страни.

Еве уште еден агол од горе.

G-LBxl6a0AIFQmm

Не знам зошто се чудите. Во повеќето сојузни држави имаат закон кој ти дава право да убиеш човек кој бесправно влегол на твој имот.

Во скоро сите сојузни држави обичните граѓани смеат да носат оружје на појас како шерифи.

Вие мислите ќе ве толерираат ко пајакот кај нас

^^ Го пренесов овој момент 2-3 страни поназад. Го објаснува мајндсетот на џандарот, и дека одлуката веројатно била во миг/афект... Крајно сѐ е полудено таму, и на двете страни.

Еве уште еден агол од горе.

G-LBxl6a0AIFQmm
Сега гледам неправилности на сликата. На сивата кола вратата треба да биде отворена, не на колата на убиената. ВИ реконструкција извесно.

Сега гледам неправилности на сликата. На сивата кола вратата треба да биде отворена, не на колата на убиената. ВИ реконструкција извесно.
Не мора многу да се сфати вистинската ситуација, намерата очигледно не ѝ е да го прегази туку очигледно врти и го избегнува. И претходната снимка на јузе е убрзана за да изгледа пострашно, види колку брзо човекот треба да реагира за да пука на таа снимка. Но, тоа не значи немаше контакт и не ја исклучува можноста дека можела да го прегази од невнимание, или некој друг. Имаш преседани и кога пукале, и кога не, па престапниците покасно биле фатени и не биле осудени со смртна казна. Поназад може на забавената снимка да видиш кога е пукано и дали е неопходно.

Не бе, не постои по ретардирана нација од овие. :pos:

Наоружани батки до заби ти да им се спротиставуваш вака, и да им излегуваш пред пушки со тоа папагал офарбана коса. Мене ми е чудно како секојдневно немаат вакви случаеви. Глупи се, необразовани, исперени мозоци.

Најдобро е да се почека видеото од ајс агентот и од неговата перспектива да се види. Ама тоа дури кога ќе има судење. Мене ми изгледа дека двете страни импулсивно изреагирале.
Како и да е ја не би се замарала повеќе за ова. Ќе има судење ќе одлучат таму што е најдобро и тоа.

Плус конкретно за оваа жена не знаеме дали е woke што подржувала што не, ја убијаа без никаква причина, што ќе беше ако не пукаше тој, немаше да го изгази зашто воланот го вртеше во насока да го избегне ниту пак направи нагло забрзување, и да ја оставеа да замине со колата имаат и регистрација и снимка брзо ќе ја најдат.
И не ајде што ја убија млада жена 30+ години, туку и така и требало:facepalm:
Знаеме. Цел ден блокирала пат за да не ги отселат "браќата" сомалијци. По воук, амин.
Ко да застанам да блокирам влез во Грчец, за да не интервенира полиција за апсење на криминалци.
Само така треба со вакви либтарди, браниш телетабиси што ќе ти го урнат цел државен поредок во блиска иднина, нарушуваш нормално функционирање на сообраќајот, даваш отпор при апсење и пробуваш да бегаш. Не можам да речам дека згрешиле кога ја спукаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom