Ама ти кажав дека си морон, не да те навредам, туку затоа што стварно човек што не разбира проста причинско последична врска, и обврска е човек со интелектуална спреченост.
Мораш со епитети, мислиш дека со тоа дека си во право!
Инаку второво ти се празни флоскули.
Како во животот така и во политиката постои закон а тој гласи:
Ако нешто сакаш да постигнеш бараш начин и модалитети како до целта.
Ако пак не сакаш изнаоѓаш изговори.
Според горново би требало да е јасно.
Potkapacitaren lik sum no sepak profilot istiot mi e, lesno mozes da provers na nazad ( ako sakas sekako ) kakvi stavovi sum imal i kolku tie stavovi go izdrzale zabot na vremeto, se si stoi.
ДА.
Дали “никот“ ти е ист или имаш повеќе не ме интересира тоа е работа на администрацијата.
Еве мала помош, прв кој го користеше ова

а заради такви како тебе бев јас па администрацијата подоцна го додаде во изборот на графички елементи, прашај ги може че ти речат кој бил “никот“ ,јас велам профил, и повтроно не ми е јасно зошто инсистираш на небитни работи.
Администрацијата во секој момент според ИП адресите или другите кои со тоа се занимаваат преку МАЦ адресите(кои се единствени по уред за цел интернет) ЗНААТ кој и каде се наоѓа лицето кое стои зад одреден профил па и што пишува и се друго...
Ако ова го знам што мислиш зошто одбивам да кажам кој ми е претходниот профил не ти пајџа ли на памет дека едноставно не сакам во јавност не ми е тоа целта да на некого му говорам еееј знаеш ли јас што пишував какви ставови имав и имам, туку целта ми е да секогаш реагирам на недоносени коментари какви што се твоите најчесто.
Mozis toa za tebe da go kazis kako nadkapacitaren lik ?
ДА!
p.s ne se plasi, momentalno samo kostic go banirat za dupli profili, ako toa ti e makata
Значи многу тешко е да се води разумна размена на мислење со ликови како тебе, ќе се обидам низ пример и да појаснам зошто.
Значи имаме расправа помеѓу двајца едниот вели има Бог другиот вели нема Бог!
Какви и аргументи да изнесува овој што тврди дека нема Бог нема да бидат прифатени и се фрлени во ветар затоа што,
Оној што вели има Бог не го тврди тоа туку ВЕРУВА во тоа затоа секоја расправа е беспредметна.
Па така и во овој случај какви и да се моите аргументи по одредено прашање истите се како фрлени во ветар затоа што ти си одлучил да веруваш, а не да дојдеш до вистината едноставно таа не те интересира, затоа што ако почнеш да пребаруваш на тоа поле ќе дојде до психички лом кој може да заврши несакано!