Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
А не се? Си го прочитал францускиот предлог што комуњарите го прифатија?
Во нормална држава сега Заев веќе ќе беше во затвор со доживотна пресуда за велепредавство...

Кога и каде се ставени бугарите во Устав? Дај официјален документ дека постојат моментално таму. Знаеш како се менува Устав?
Некој потпиша и изгласа во собрание дека за да отвориш преговори со ЕУ мора да ги има Бугарите во устав и плус уште некој попратни работи.

Кога и каде се ставени бугарите во Устав? Дај официјален документ дека постојат моментално таму. Знаеш како се менува Устав?
Да разјасниме.
Дали знаеш зошто ЕУ не притиска да ги ставиме во устав бугарите?

Читам Миќи ни перде ни срам им вели на иселениците вратете се, знам дека ви е било тешко штом сте заминале за подобра иднина оти ние со есдеес сме канцери на општеството.
Си вработуваме наши неспособни кадри.:pos:

немаш капацитет да разбереш дека твоите ја договорија преговарачката рамка каде што се сложуваат да го сменат уставот за да се отклучат преговорите.

Не се ради вмро и левица. Вие и шиптаритте бевте и сте спремни да си ја довршите таа задача.

немаш капацитет да разбереш дека твоите ја договорија преговарачката рамка каде што се сложуваат да го сменат уставот за да се отклучат преговорите.

Што треба да се случи за да бугарите влезат во Устав бе бот?
Автоматски споено мислење:

Не се ради вмро и левица. Вие и шиптаритте бевте и сте спремни да си ја довршите таа задача.

Задачата ќе ја заврши дпмне, само како и по обичај нема да биде крив за ништо :)

Глумиш чешит премногу за некој што има способност за комуникација од предшколска возраст.

Ти го цитирав мислењето, прочитај што сум цитирала.
Јас сега не можам тука и твоите мислења да ти ги интерпретирам на тебе.

Глумиш чешит премногу за некој што има способност за комуникација од предшколска возраст.

Ти го цитирав мислењето, прочитај што сум цитирала.
Јас сега не можам тука и твоите мислења да ти ги интерпретирам на тебе.
Ако

Не глумам јас ништо, само ти ја освежувам меморијата од пред 10 минути

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom