Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со последните две утакмици со Казахстан и Велс, Милевски сам си се смени...Честито селекторско место на Седлоски.
Шо знам, некако не ми е верно дека не би му го продолжиле договорот, ваљда не се толку глупи.Со последните две утакмици со Казахстан и Велс, Милевски сам си се смени...
Зборот ми беше дека со овие лоши резултати сам си се смени и да ги води во баражот после тоа ке добие шут карта ... Јас сум за да го води баражот и така е нарушена атмосферата во баражот ке не издиша кој и да е...Шо знам, некако не ми е верно дека не би му го продолжиле договорот, ваљда не се толку глупи.
Ако ништо друго, после Мрме и Боби би било добро во иднина сите договори да бидат 'до крајот на квалификациите, вклучувајќи го и плејофот', а не само до крајот на квалификациите..пошто нели, сепак и баражов е плејоф, нема логика да се тегнеме за утакмица-две....
Хаха не бе брат, одамна е тргнато тоа правило на сите можни нивоа. Вкупен резултат се гледа.Дали се важи голот во гости за реваншот?
Па гледај на Арена, всушност има добра утакмица ЕСП -ТУР 2:2Малку е недолетен коментаторов или така ми се чини?