Инфо за нови филмови достапни на торент

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Не е нов, ама после 24 години, конечно култниот филм K-PAX излезе на BluRay!

K-PAX 2001 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1

Сега за сега сè уште е само целосен BluRay Disc, ама веројатно во текот на денот или деновиве ќе извадат асални 1080p encodes.

На кој сајт е торентов? На ниеден не успеав да го најдам, ниту пак BTDigg наоѓа нешто :unsure:
Автоматски споено мислење:

Нема везе, најдов. Ја пак одма на торент лич и ип торентс отидов :facepalm:

а IMDB па го дава

The Tale of Sylian​

Original title: The Tale of Silyan

Демек на англиски Силјан е Sylian

а IMDB па го дава

The Tale of Sylian​

Original title: The Tale of Silyan

Демек на англиски Силјан е Sylian
Пошто од Венеција го утнаа. Заеби ИМДБ секоја будала ко и на Летербоксд мења наслови како сака.

Според Dogwoof (британскиве дистрибутери) и NatGeoDocs, филмов е The Tale of Silyan. Пробав на ИМДБ да им пуштам пријава за неточен наслов, али ништо не се деси.

The.Tale.of.Sylian.2025.1080p.HC.WEB-DL.AAC2.0.H.264-ZooeyDes
Го нема на Stremio. Барам на телефон дали го има ама не ми најде торент.

Да видам на телевизор дали ќе најде нешто.

Torentot za sega go naogam samo na mktraker. Ne ocekuvaj da go najdes na stremio.

@Тhinker ќе ти прати линк. Патем, @Тhinker најјак си дека јузернејмот ти е напишан со кирилица Т, а не латиница, и не можев да те тагнам...

@Тhinker ќе ти прати линк. Патем, @Тhinker најјак си дека јузернејмот ти е напишан со кирилица Т, а не латиница, и не можев да те тагнам...
можам да симнам на TrackerMK не е приблем но сакав да гледам на телевизор. Немам моментално компјутер ни лаптоп а со тоа ни можнот да префрлм на некаков хард диск.

Го има, го има, и на некои приватни тракери. Мојот омилен пират се потрудил доста. :love:
Ради ова стремио, изгубив пристап на блутопиа и торрентинг, останав само на ипторентс и торентлич. Дури и од цгпирс. Ај у депресија паднав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom